ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Αταμάν: "Όποτε παίζουμε εκτός έδρας, η αντίπαλη ομάδα μοιάζει σαν να παίζει american football"

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Αταμάν: "Όποτε παίζουμε εκτός έδρας, η αντίπαλη ομάδα μοιάζει σαν να παίζει american football"
FIBA.BASKETBALL

Υπερβολικά σκληρή θεώρησε την αγωνιστική προσέγγιση της Ιταλίας στο ματς με την Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είδε την ομάδα του να χάνει με 87-80 στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Η Τουρκία ηττήθηκε με 87-80 από την Ιταλία στο Πέζαρο και ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγω υπερβολική σκληρότητα της ομάδας του Τζανμάρκο Ποτσέκο που θύμισε NFL.

"Κάναμε πάρα πολλά λάθη, ιδίως στη δεύτερη περίοδο. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πάντα πίσω στο σκορ. Εμείς διαφωνούσαμε συνεχώς με τους διαιτητές. Όποτε παίζουμε εκτός έδρας, η αντίπαλη ομάδα μοιάζει σαν να παίζει american football. Υπήρχε μια πολύ σκληρή άμυνα, δεν μπορούσαμε να αντέξουμε αυτή τη σκληρότητα.

Παρόλα αυτά η ήττα με 7 πόντους είναι πλεονέκτημα για το ματς στην Κωνσταντινούπολη. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτόν τον αγώνα και να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Ισλανδία. Κατά τη γνώμη μου, η διαφορά πόντων είναι πλεονέκτημα για το δεύτερο ματς", ανέφερε ενδεικτικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ