ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Ο Τερίμ είναι η μεγαλύτερη πηγή υπερηφάνειας για την Τουρκία"

Αταμάν: "Ο Τερίμ είναι η μεγαλύτερη πηγή υπερηφάνειας για την Τουρκία"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μέλι έσταξε μιλώντας για τον Φατίμ Τερίμ ο Εργκίν Αταμάν, με αφορμή την κοινή παρουσία των δυο τους στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Εργκίν Αταμάν για τον συμπατριώτη και φίλο του Φατίχ Τερίμ, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο τουρκικό Haber Turk, μιας και έτυχε οι δυο τους να εργάζονται το ίδιο διάστημα στο μπασκετικό και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

"Ο Φατίχ είναι σπουδαίος χαρακτήρας για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι Έλληνες φίλαθλοι του δείχνουν μεγάλο σεβασμό. Είχε ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν μεγάλη υπεροχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουμε πολύ φορτωμένα προγράμματα. Πάντα μιλάμε, και μερικές φορές έρχεται στους αγώνες μας. Εγώ δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα. Υπήρχε και μια περιόδος που οι αγώνες διεξάγονταν χωρίς κόσμο. Ένα βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο. Βγάλαμε μια οικογενειακή φωτογραφία. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Τερίμ είναι η μεγαλύτερη πηγή υπερηφάνειας και ο πολυτιμότερος προπονητής του τουρκικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Όλοι πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον προστατέψουμε", τόνισε ο Αταμάν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ