ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Αταμάν: "Να δούμε την ομάδα που αξίζει περισσότερο να κατακτήσει το Κύπελλο"

Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) ότι ελπίζει πως θα γίνει μία γιορτή στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο, με τον Κώστα Σλουκα να δηλώνει ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διεκδικήσει το τρόπαιο μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Betsson (15/2) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2), με τον Εργκίν Αταμάν ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι στα "Δύο Αοράκια" στην Κρήτη θα βρεθούν οι 8 καλύτερες ομάδες και τον Κώστα Σλούκα να τονίζει ότι το "τριφύλλι" θα παλέψει μέχρι το τέλος για το τρόπαιο.

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε:

"Τα παιχνίδια του Κυπέλλου προκαλούν ενθουσιασμό, επειδή οι 8 καλύτερες ομάδες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο μέσα σε τρεις αγώνες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και είδα ότι όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Ελπίζω να είναι γιορτή στο Ηράκλειο, επειδή σε 5 μήνες είδα πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ για τους Έλληνες. Να δούμε την ομάδα που το αξίζει περισσότερο να το κατακτήσει. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά του τόνισε:

"Το Κύπελλο είναι βασικός στόχος. Όπως καταλαβαίνετε, χωρις να θέλω να υποτιμήσουμε τις άλλες ομάδες, θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Το να αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης δείχνει ότι το επίπεδο έχει ανέβει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη αγωνιστική δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί και χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης. Πρέπει να είμαστε έτσι συγκεντρωμένοι με την ΑΕΚ που θα διεκδικήσει τις πιθανότητές μας σε μία διοργάνωση που θεωρητικά είμαστε φαβορί μαζί με τον Ολυμπιακό".

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Eight:

Προημιτελικοί
15/2
18.00 Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5
21.00 ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5
16/2
18.00 Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5
21.00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5
Ημιτελικοί
17/2
18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
Τελικός
18/2
19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ