ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Με σκληράδα απέναντι στην κορυφαία ομάδα της EuroLeague"

Αταμάν: "Με σκληράδα απέναντι στην κορυφαία ομάδα της EuroLeague"
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Σκληράδα θέλει να δει ο Εργκίν Αταμάν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/12, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Ύστερα από την εκτός έδρας ήττα (71-68) κόντρα στην Εφές, ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στη βάση του και έστρεψε αμέσως το ενδιαφέρον του στο δεύτερο ματς της διαβολοβδομάδας της EuroLeague, αυτό κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (7/12, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Οι πράσινοι πήγαν απευθείας από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να δουν VIDEO και να κάνουν προπόνηση για το επερχόμενο, δύσκολο ματς.

"Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα της EuroLeague μέχρι τώρα. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους (Φακούντο) Καμπάσο και (Ντζάναν) Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, όπου πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα", ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντετοκούνμπο: "Πρόκληση το ματς με τη Ρεάλ"

"Αποτελεί πρόκληση για εμάς το ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Ρεάλ, που έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών στη διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Εφές θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπως είναι ο τομέας των ριμπάουντ, η συγκέντρωση στην άμυνα και ο ρυθμός στην επίθεση. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν ενέργεια", είπε από την πλευρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ