ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αταμάν για Σλούκα: "Ο τουρκικός μπακλαβάς που έχει φάει τον βοηθάει σε τέτοια σουτ"

Ο Εργκίν Αταμάν στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Ο Εργκίν Αταμάν στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ EUROKINISSI

Αν και η Εφές ηττήθηκε με το buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα, ο Εργκίν Αταμάν δεν έχασε το χιούμορ του και στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε το όπλο του 31χρονου γκαρντ.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν πτοήθηκε από τον σαδιστικό τρόπο που η Αντολού Εφές έχασε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και σχολίασε όλο χιούμορ και... γλύκα το τρίποντο του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή της αναμέτρησης

"Νομίζω ότι ο τουρκικός μπακλαβάς που έχει φάει του δίνει τις ευκαιρίες να κερδίζει τις τουρκικές ομάδες με τέτοια σουτ", απάντησε γελώντας ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης όταν ρωτήθηκε για το "κρύο αίμα" του 31χρονου Έλληνα στη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα.

Επί του αγωνιστικού τώρα, ο κόουτς της Εφές υποστήριξε πως "παίξαμε ένα καλό παιχνίδι μετά την πρώτη περίοδο. Αφού δώσαμε στον αντίπαλο 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, βελτιώσαμε την άμυνά μας και δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν περισσότερους από 20 πόντους σε κάποια από τα τρία επόμενα. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά συνολικά ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Καθεμιά είχε τις ευκαιρίες της να νικήσει στην παράταση κι εμείς έμελλε να χάσουμε μ' ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ