ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν ενόψει Μονακό: "Αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε"

Αταμάν ενόψει Μονακό: "Αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκου AKTOR με την Μονακό (20/12, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, ότι από την στιγμή που οι "πράσινοι" έχουν περάσει από το ΣΕΦ μπορούν να νικήσουν σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει δύσκολο έργο αύριο (20/12) κόντρα στην Μονακό (20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν ήταν ξεκάθαρος: Από την στιγμή που οι "πράσινοι" έχουν καταφέρει να περάσουν από το ΣΕΦ νικώντας τον Ολυμπιακό πριν από μερικούς μήνες, τότε μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα.

Αυτό τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μονακό, όπου οι "πράσινοι" ταξίδεψαν με 13 παίκτες, αφού στην αποστολή βρέθηκε και ο Μάριους Γκριγκόνις, δείχνοντας το σκεπτικό του.

Αναλυτικά ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε:

Για το πόσο αισιόδοξος είναι ότι ο Παναθηναϊκός AKROR μπορεί να πάρει την νίκη στο Μονακό: "Αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα για εκείνον, τότε μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε εκτός έδρας".

Για την ανάγκη του Παναθηναϊκού AKTOR να πάρει νίκη εκτός έδρας στην EuroLeague: "Εμείς προσπαθούμε να νικήσουμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες, κόντρα στην Άλμπα και την Βιλερμπάν. Με όλο τον σεβασμό σε αυτές τις ομάδες, δεν βρίσκονται στις υψηλές θέσεις.

Αυτά τα δύο παιχνίδια που δίνουμε εκτός έδρας, αρχικά με τη Μονακό και μετά την Αρμάνι, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να πάρουμε νίκες σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ειδικά κόντρα στη Μονακό".

Για το προφίλ της Μονακό: "Έχει παίκτες στην περιφέρεια με ικανότητα στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Γουόκερ και ο Ντιάλο, αλλά κι εμείς έχουμε καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να μην κάνουμε λάθη".

Για τα κλειδιά του αγώνα: "Βλέποντας τους αριθμούς, ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεση της Μονακό με 21 πόντους και 6 ασίστ μέσο όρο. Δεν μπορούμε όμως να υποτιμήσουμε παίκτες όπως ο Ντιάλο, ο Οκόμπο και ο Γουόκερ ή τον Μοτιεγιούνας κοντά στο καλάθι. Σίγουρα θα ασχοληθούμε με όλη την ομάδα της Μονακό, αλλά ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεσή τους".

Για την κατάσταση του Γκριγκόνις: "Εχει ένα θέμα στο γόνατό του. Ελέγχουμε την κατάσταση του, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να παίξει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ