ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερνανγκόμεθ: "Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της EuroLeague - είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

Ερνανγκόμεθ: "Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της EuroLeague - είμαι έτοιμος να βοηθήσω"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για το εξωτερικό για τον αγώνα με την Μονακό (20/12, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να αποθεώνει τον Μάικ Τζέιμς και να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει.

Ο Παναθηναίκός AKTOR αναχώρησε για το Μονακό για τον αγώνα με τους Μονεγάσκους (20/12, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, έχοντας - όπως αναμενόταν - τον Μάριους Γκριγκόνις στην αποστολή.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στάζοντας μέλι για τον Μάικ Τζέιμς, ενώ τόνισε ότι πλέον αισθάνεται όλο και καλύτερα μετά την επιστροφή του στην δράση και έτοιμος να βοηθήσει.

Αναλυτικά ο Ισπανός φόργουορντ δήλωσε:

Για την Μονακό και τον Τζέιμς: "Η Μονακό είναι μία μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία της EuroLeague, θα είναι δύσκολο να τον περιορίσουμε.

Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η Μονακό προέρχεται από ήττα, οπότε θα παλέψει σκληρά για τη νίκη, όπως και εμείς".

Για τα κλειδιά του αγώνα: "Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, στο μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε. Πρέπει να παίξουμε δυνατά, να τρέξουμε, να παίξουμε άμυνα. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα είναι δύσκολο να μας σταματήσουν".

Για το πώς αισθάνεται σε επίπεδο ετοιμότητας: "Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ