ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Χρειαζόμαστε να είναι έτοιμοι ο Σλούκας και ο Λεσόρ, ιδίως ο πρώτος λόγω της απουσίας του Βιλντόσα"

Αταμάν: "Χρειαζόμαστε να είναι έτοιμοι ο Σλούκας και ο Λεσόρ, ιδίως ο πρώτος λόγω της απουσίας του Βιλντόσα"
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην κατάσταση των Κώστα Σλούκα και Ματίας Λεσόρ, ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Εφές (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προσθήκης μετά τον τραυματισμό του Λούκα Βιλντόσα.

Μετά τη διπλή δοκιμασία επί ισπανικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του μία ακόμα διαβολοβδομάδα στην EuroLeague. Αυτή τη φορά οι πράσινοι θα δώσουν αμφότερα τα παιχνίδια στην έδρα τους. Η αρχή θα γίνει με την Αναντονολού Εφές (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με τον Εργκίν Αταμάν να δηλώνει πως η ομάδα έχει ανάγκη τόσο τον Κώστα Σλούκα, που ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα στους προσαγωγούς, όσο και τον Ματίας Λεσόρ, που αποχώρησε κουτσαίνοντας μερικά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι bwin.

"Έχουμε ήδη ξεκινήσει το δεύτερο γύρο της EuroLeague και παραμένουμε στην 4η θέση, οπότε έχουμε πλεονέκτημα γιατί σε αυτή τη διαβολοβδομάδα έχουμε δύο εντός έδρας ματς. Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Φυσικά, έχουμε κάποια προβλήματα, ο Βιλντόσα θα είναι εκτός, όπως ξέρετε. Και η Εφές έχει όμως προβλήματα, ο Κλάιμπερν παραμένει εκτός δράσης.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παίξουμε έξυπνα και επιθετικά, να είμαστε σε αρμονία με το κατάμεστο γήπεδο. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Η Εφές έδειξε ότι έχει εξαιρετικές δυνατότητες στο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η άμυνα θα είναι το κλειδί.

Στην Τουρκία κόντρα στην Εφές κάναμε ένα από τα χειρότερά παιχνίδια μας, αλλά ακόμα και έτσι είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Ο Λάρκιν πήρε φάουλ για τρεις βολές στην τελευταία κατοχή και έτσι κέρδισαν. Είναι διαφορετικό το επερχόμενο ματς. Παίζουν με διαφορετική τακτική και έχουν μεγαλύτερη συνέπεια. Αυτή τη φορά εμείς θα έχουμε στη διάθεσή μας και τον Ερνανγκόμεθ, ο οποίος θα μας βοηθήσει.

Ο Σλούκας προπονήθηκε και ο Λεσόρ το ίδιο. Κάθε δύο μέρες έχουμε νέο παιχνίδι. Κι εχθές είχαμε ένα δυνατό ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι. Νομίζω πως θα είναι έτοιμοι για αύριο. Χρειαζόμαστε να είναι έτοιμοι, ιδίως τον Σλούκα που θα πρέπει να παίξει 25'-30' μετά την απουσία του Βιλντόσα.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας μια διαβολοβδομάδα. Δεν είναι η στιγμή να σκεφτούμε το αν θα κοιτάξουμε την αγορά (σσ. μετά τον τραυματισμό του Βιλντόσα). Ας δώσουμε αυτά τα δύο ματς και μετά βλέπουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ