NBA

Ασταμάτητοι οι Νάγγετς, παίρνουν και τον Άαρον Γκόρντον από το Ορλάντο

Ο Άαρον Γκόρντον σε στιγμιότυπο από αγώνα των Ορλάντο Μάτζικ
Ο Άαρον Γκόρντον σε στιγμιότυπο από αγώνα των Ορλάντο Μάτζικ Ⓒ 2021 JOHN RAOUX / ASSOCIATED PRESS

Σε τρομερή κατάσταση οι Νάγγετς, παίρνουν τον Άαρον Γκόρντον από τους Ορλάντο Μάτζικ που μέσα σε δύο ώρες έδωσαν τους τρεις από τους πέντε της βασικής τους πεντάδας.

Ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκί ήταν η αρχή, ο Άαρον Γκόρντον (και ο ρολίστας φόργουορντ Γκάρι Κλαρκ που μπήκε στη συμφωνία) το κερασάκι στην τούρτα για τους Νάγγετς που πάτησαν το γκάζι και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η Trade Deadline (21:00 ώρα Ελλάδας) ενισχύθηκαν σημαντικά με φόντο τα playoffs του ΝΒΑ.

Ο 25χρονος ύψους 2μ.03 φόργουορντ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν (16.4 εκατομμύρια δολάρια) και πηγαίνει στο Ντένβερ για να εκτοξεύσει την ομάδα του Μάικ Μαλόουν καθώς μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και να προσφέρει σε κάθε τομέα του παιχνιδιού.

Σε 25 αγώνες της φετινής σεζόν ο Γκόρντον έχει 14.6 πόντους από 48% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο και 63% στις βολές, 6.6 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και σχεδόν ένα μπλοκ ανά 29.4 λεπτά συμμετοχές. Οι Ορλάντο Μάτζικ, που έστειλαν τον Νίκολα Βούτσεβιτς στους Μπουλς και τον Εβάν Φουρνιέ στους Σέλτικς, πήραν τον περιφερειακό Γκάρι Χάρις και τον γκαρντ Αρ Τζέι Χάμπτον.

Photo credits: 2021 John Raoux / Associated Press

TAGS NBA ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ