ΑΡΗΣ

Ασημακόπουλος: "Μια ευλογημένη στιγμή"

Ασημακόπουλος: "Μια ευλογημένη στιγμή"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος χαρακτήρισε ως ευλογημένη την στιγμή το γεγονός ότι βοήθησε τον Νίκο Γκάλη να περάσει την φανέλα με το Νο6 παρέα με τα λάβαρα στην οροφή της Nick Galis Hall.

Ως ευλογημένη χαρακτήρισε ο Αντώνης Ασημακόπουλος την στιγμή το γεγονός ότι βοήθησε τον Νίκο Γκάλη να περάσει την φανέλα με το Νο6 παρέα με τα λάβαρα στην οροφή της Nick Galis Hall.

Ο αρχηγός της σημερινής ομάδας του Άρη μάλιστα τόνισε πως η χθεσινή βραδιά για τον ίδιο ισοδυναμούσε με έναν τίτλο.

"Είναι μια ευλογημένη στιγμή, δυσκολεύομαι να το εξηγήσω με λέξεις. Είμαι συγκινημένος. Αυτή η βραδιά ισοδυναμεί με τίτλο. Μια τέτοια στιγμή φεύγει και δεν ξαναγυρίζει. Είμαι ευλογημένος και εγώ και οι συμπαίκτες μου που ήμασταν παρόντες.

Είναι πολύ μεγάλο το βάρος όχι γιατί πρέπει να συνεχίσουμε μια παρακαταθήκη που άφησε ο κύριος Γκάλης, όχι μόνο σε τίτλους και σε ξεχωριστές ικανότητες, αλλά γιατί ενέπνευσε τη δική μου γενιά και μας κράτησε μακριά από κατατοπιές και καταφέραμε να είμαστε μέσα στο γήπεδο, να κάνουμε μια καριέρα και να μπορούμε να είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό.

Εμείς τώρα θα πρέπει να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά να μείνει μακριά από κακοτοπιές, σε πολύ δύσκολους καιρούς τους οποίους ζούμε και δυστυχώς δεν έχουμε ούτε το ταλέντο, ούτε την προσωπικότητα του κυρίου Γκάλη. Μακάρι αυτή η βραδιά να μας δώσει μια ώθηση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο".

Όταν δε ρωτήθηκε αν είδε τον Γκάλη να δακρύζει εκείνη την ώρα απάντησε: "Δυσκολευόμουν να τον κοιτάξω στα μάτια. ήταν δύσκολη στιγμή για μας και για μένα προσωπικά. Πολλή περηφάνια, πολλά συναισθήματα.

Είναι τιμή για έναν αθλητή να είσαι παρών σε μια τέτοια στιγμή που ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας κρεμάει τη φανέλα στο σπίτι το δικό του, γιατί εμείς εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι, ειδικά πλέον που έχει το όνομά του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ