ΑΡΗΣ

Ασημακόπουλος: "Η επανάσταση θα ξεκινήσει από εμάς"

Ασημακόπουλος: "Η επανάσταση θα ξεκινήσει από εμάς"

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος φρόντισε στις δηλώσεις του μετά από την ήττα του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο να στείλει το δικό του μήνυμα για την συνέχεια.

" Η επανάσταση θα ξεκινήσει από εμάς", τόνισε ο Αντώνης Ασημακόπουλος από την ήττα του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αλεξάνδρειο από τον Παναθηναϊκό για το γεγονός της παρουσίας μόνο Ελλήνων στο ρόστερ συν τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Κι όσο για τον Μιχάλη Πελεκάνο μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ενώ αναφέρθηκε και στις συνεχείς αλλαγές που έχουνε επέλθει στο ρόστερ του Άρη.

" Σε κάθε ματς ξεκινάμε από την άμυνα. Αυτό ήταν το στοιχείο που μας επέτρεψε να είμαστε κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δυστυχώς κάποια λάθη συγκέντρωσης αλλά και κάποια λάθη στο αμυντικό κομμάτι δεν μας επέτρεψαν να μείνουμε κοντά στο σκορ, κάτι που ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ασημακόπουλου.

Στην συνέχεια ο έμπειρος φόργουορντ του Άρη παραδέχθηκε: " Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να παίζουμε άλλα παιδιά στην προπόνηση και άλλα στα παιχνίδια αλλά αφού έγινε αυτό εμείς δεν μπορούμε παρά να βάλουμε το κεφάλι κάτω και με τα παιδιά που θα έρθουν να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για την συνέχεια που ακολουθεί".

Κι όσο για το γεγονός ότι ο Άρης, σύμφωνα με την μέχρι στιγμής εικόνα του ρόστερ του, θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν μόνο με Έλληνες παίκτες συν τον Πάσαλιτς σχολίασε: " Η ομάδα θα στηριχθεί μόνο σε Έλληνες και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ θετικό. Αυτό με γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία και αυτό που έχω να πω είναι ότι η επανάσταση θα ξεκινήσει από εμάς".

Από την πλευρά του ο Πελεκάνος το σχολίασε ως εξής: " Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην Α1 και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο Άρης μία ομάδα με τόση μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ να χρησιμοποιεί μόνο Έλληνες παίκτες. Σίγουρα αυτό θα πρέπει να βρει μιμητές".

Για το παιχνίδι είπε: " Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλή απόδοση, ήμασταν κοντά στο σκορ όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και πήρε προβάδισμα. Σίγουρα μέσα από την ομαδική δουλειά θα μπορέσουμε να μειώσουμε αυτά τα κενά διαστήματα και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο καθώς υπάρχουν περιθώρια".

Τέλος ο 31χρονος γκαρντ αναφερόμενος στις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ του Άρη σημείωσε: " Δυστυχώς άλλη ομάδα προπονούταν τόσο καιρό και άλλη ομάδα έπαιζε στα παιχνίδια. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν απασχολεί εμάς. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και με την προσθήκη τώρα του Βεργίνη να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ