ΑΡΗΣ

Αρβανίτης: "Όραμα με στήριξη"

Αρβανίτης: "Όραμα με στήριξη"
INTIME SPORTS

Η νέα τάξη πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης αφού πήρε την έγκριση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της τον Λευτέρη Αρβανίτη και έπιασε δουλειά.

Από το βράδυ της Τρίτης και με συνοπτικές διαδικασίες η νέα τάξη πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης αφού πήρε την έγκριση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της τον Λευτέρη Αρβανίτη.

Μία στάση που φανερώνει ότι επιθυμία της και εμπράκτως είναι να μην χαθεί ούτε λεπτό από εδώ και στο εξής στην προσπάθεια συνέπειας απέναντι σε Εφορία και ΙΚΑ αλλά και επίτευξη νέων συμφωνιών με παίκτες που έχουνε κινηθεί νομικά και έχουνε λαμβάνειν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης ο Λευτέρης Αρβανίτης υπογράμμισε: «Είχαμε την αλλαγή της σελίδας στον μπασκετικό Άρη.

Ελπίζουμε ότι με τη συσπείρωση που βλέπουμε ότι υπάρχει στον κόσμο και την στήριξη που θεωρούμε ότι θα υπάρχει προς τη διοίκηση Πρωτοδικείου από τους μετόχους και ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να εξυγιάνουμε οικονομικά τον Άρη και να δώσουμε όραμα στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Ήδη έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε στα γραφεία. Γίνονται κάποιες πρώτες συζητήσεις. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα να λύσουμε, ξεκινώντας από το οικονομικό όσον αφορά την Εφορία και το ΙΚΑ, όσον αφορά οφειλές και διακανονισμούς σε παλιούς αθλητές.

Πρέπει να οργανώσουμε το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, να οργανώσουμε το κλαμπ των μπασκετικών που θα είναι σαν μια λέσχη του Άρη. Όλα αυτά τα ζητήματα τα προχωράμε και σύντομα θα δώσουμε μια συνέντευξη Τύπου όπου θα τα πούμε όλα στον κόσμο για να ξέρει τι γίνεται».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει προτεραιότητα σε κάποιο θέμα απάντησε: «Πρέπει να ασχοληθούμε άμεσα με όλα. Δεν ξεχωρίζουμε κάποιο θέμα. Αυτό που προέχει είναι να δώσουμε λύσεις σε όλα τα ανοικτά ζητήματα».

Κι όσο για το αν έχει τεθεί στόχος πώλησης συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη χρονιά ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε θέσει ακόμη κάποιο νούμερο ως στόχο για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Θα το πούμε στη συνέντευξη Τύπου αυτό, αλλά τα εισιτήρια θα είναι σε προσιτές τιμές κι εκεί ο κόσμος θα μας δείξει πόσο θέλει πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα και πως δεν ήταν απλά λόγια αυτά που έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό».

Σύμφωνα τέλος με το πώς έχει το νέο σχήμα της προσωρινής Διοίκησης της ΚΑΕ Άρης μετά την χθεσινοβραδινή πρώτη της συνεδρίαση όπου και συγκροτήθηκε σε σώμα:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Ελευθέριος Αρβανίτης

Αντιπρόεδρος: Θοδωρής Κουρόγλου

Μέλος: Χρήστος Γαλιλαίας

Μέλος: Λάζαρος Πετρομελίδης

Εκπρόσωπος Α.Σ. Άρης: Θοδωρής Εμμανουηλίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ