ΑΡΗΣ

Αρωγός του ΠΣΑΚ

Αρωγός του ΠΣΑΚ
Φλέτσερ-Ρίτσνερ

Στο πλευρό του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών τάχθηκε η ΚΑΕ Άρης

Ο Π.Σ.Α.Κ. θέλοντας να βοηθήσει από την πλευρά του όσο μπορεί τους ανθρώπους που υπέστησαν μεγάλη ζημιά από τις φωτιές που κατέστρεψαν τους τόπους τους, αλλά και τον βιό τους, διοργανώνει σε συνεργασία με την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας έναν αγώνα μπάσκετ με επίλεκτους αθλητές της Α1 (παίκτες της Εθνικής ομάδας) και επίλεκτους της Α2 στις 17 του μήνα και ώρα 19:30 στο Χαλκιοπούλειο γήπεδο της Λαμίας, τα έσοδα του οποίου θα κατατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Κράτους.
Στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης όντας ευαισθητοποιημένοι από την εθνική τραγωδία των προηγούμενων ημερών στάθηκαν αρωγοί στην αξιέπαινη προσπάθεια του Π.Σ.Α.Κ. αγοράζοντας εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα και τα οποία θα δώσουν στον Δήμο Λαμίας για να τα διανείμει σε σχολεία της πόλης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές να παρακολουθήσουν από κοντά το εν λόγω γεγονός.

Συνάντηση Τζεβελέκη με Σαλαγκούδη–Τζιτζικώστα



Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης συναντήθηκε με τον πρώην Υφυπουργό Ανάπτυξης, Γιώργο Σαλαγκούδη, τον οποίο ενημέρωσε εκτενώς για τα θέματα αιχμής που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και ζήτησε την συμπαράσταση του για την άμεση επίλυση τους.

Ο κ. Σαλαγούδης από την πλευρά του εξέφρασε την συμπαράσταση του στον Άρη και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται και μελλοντικά στο πλευρό της ομάδας, όπως έκανε και στο παρελθόν.

Στα πλαίσια των συναντήσεων του Προέδρου της ΚΑΕ Άρης με διάφορες προσωπικότητες του πολιτικού χώρου σήμερα το μεσημέρι στις 14:30 ήρθε σε επαφή με τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., Απόστολο Τζιζικώστα, ο οποίος ενημερώθηκε με την σειρά του για τα θέματα του Άρη και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τον σύλλογο.

Δανεικός και τυπικά στην Σοργκούτ ο Φλέτσερ


Ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα ο δανεισμός για ένα χρόνο του Κέβιν Φλέτσερ στην ρωσική Σοργκούτ. Από την πλευρά τους στον Άρη απέστειλαν το letter of clearance του παίκτη στην ελληνική ομοσπονδία η οποία με την σειρά της θα το μεταβιβάσει στην αντίστοιχη της Ρωσίας. Υπενθυμίζεται ότι οι «κίτρινοι» κατέχουν τα δικαιώματα του Φλέτσερ και για την σεζόν 2008-09.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ