ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Τραυματίστηκε και ο Μπιλίγκα

Ο Πολ Μπιλίγκα
Ο Πολ Μπιλίγκα OLIMPIA MILANO

Νέο πρόβλημα για την Αρμάνι Μιλάνο, που ενημέρωσε ότι ο τρίτος σέντερ της ομάδας, Πολ Μπιλίγκα, τραυματίστηκε στο κεφάλι και θα μείνει για μερικές ημέρες εκτός δράσης.

Ο Πολ Μπιλίνγκα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Έτορε Μεσίνα, με την Αρμάνι Μιλάνο να ανακοινώνει ότι ο 31χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο κεφάλι και θα μείνει για μερικές ημέρες εκτός δράσης.

Ο Μπιλίγκα έβαλε έτσι το όνομά του δίπλα σε αυτά των τραυματιών Ντίνου Μήτογλου και Μάλκολμ Ντιλέινι και του τιμωρημένου Ρικάρντο Μορασίνι, με τα προβλήματα να αυξάνονται για την ιταλική ομάδα. Το καλό νέο ωστόσο για την Αρμάνι είναι ότι σύντομα θα επιστρέψει ο Ντιλέινι στην δράση.

Ο Μπιλίγκα είναι ο τρίτος σέντερ της Αρμάνι φέτος, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής κυρίως στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου έχει 2.7 πόντους και 1.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής. Στην EuroLeague έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μόλις σε 3 παιχνίδια, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ