ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Μεσίνα απάντησε όπως ο Μουρίνιο στους "δειλούς και αηδιαστικούς ανθρώπους"

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Μεσίνα απάντησε όπως ο Μουρίνιο στους "δειλούς και αηδιαστικούς ανθρώπους"
PRINTSCREEN

Ο Ετόρε Μεσίνα ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά την νίκη της Αρμάνι επί της Εφές στην 9η αγωνιστική της EuroLeague και θύμισε στους επικριτές του ότι έχει κατακτήσει 35 τίτλους στην καριέρα του.

Σε όσους κρτικάρουν -ανώνυμα- τον ίδιο και τη φετινή πορεία της Αρμάνι Μιλάνο απάντησε ο Ετόρε Μεσίνα, θυμίζοντας ότι έχει κατακτήσει 35 τρόπαια στην 30ετή πορεία του στο χώρο.

"Πιστεύω ότι η στήριξη του κ. Αρμάνι είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα, για τους παίκτες, όχι προς τα έξω αλλά από μέσα. Οι παίκτες καταλαβαίνουν αμέσως πότε ένας προπονητής δεν έχει την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου. Το νιώθουν εδώ.

Έχω διαβάσει πολλά πράγματα, πολλά ανώνυμα σχόλια, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανακατεύουμε τα πράγματα στο σκοτάδι. Ρώτησα τον κ. Αρμάνι αν το οργανωτικό μοντέλο που φτιάξαμε πριν από πέντε χρόνια ήταν ακόμα καλό. Μου είπε ναι και γύρισα στη δουλειά. Αυτό είναι όλο.

Σε όλους τους δειλούς και αηδιαστικούς ανθρώπους, που σε προσβάλουν χωρίς να λένε το όνομά σου, θα ήθελα να απαντήσω όπως ο Μουρίνιο και να τους πω '35', όπως οι τίτλοι μου, περισσότεροι από ένας ανά σεζόν.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι για τους παίκτες, που πρέπει να τους κάνουμε να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα όμορφο περιβάλλον και να τους ηρεμήσουμε στις πιο δύσκολες στιγμές. Τότε ίσως και να μπορούμε να κερδίσουμε στο τέλος της χρονιάς, όπως συνέβη και πέρσι", είπε μεταξύ άλλον ο τεχνικός της Αρμάνι μετά την εντός έδρας νίκη επί της Εφές στην 9η αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ