ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Κοντά στον Γάλλο NBAer, Λουγουαγού-Καμπαρό, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

Ο Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό με την φανέλα των Σανς
Ο Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2022 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία σημαντική κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει η Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, αφού βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό (27 χρονών, 2.01 μέτρα), ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το NBA έπειτα από 6 χρόνια.

Ο Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό (27 χρονών, 2.01 μέτρα) είναι ο εκλεκτός του Έτορε Μεσίνα και η Αρμάνι Μιλάνο έσπευσε να ικανοποιήσει την επιθυμία του, αφού βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος του Sportando, Εμιλιάνο Καρκία, αναφέροντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με την Αρμάνι να ετοιμάζεται να προσθέσει στην περιφέρειά της έναν παίκτη με two-way χαρακτηριστικά που θα της δώσει βοήθειες και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται ανάμεσα στο NBA και την G-League την τελευταία 6ετία (2016-2022), έχοντας φορέσει τις φανέλες των Σϊξερς, των Θάντερ, των Μπουλς, των Νετς και (πέρυσι) των Χοκς. Την περασμένη σεζόν (2021/22) είχε 4.4 πόντους και 1.6 ριμπάουντ μέσο όρο με 36.1% στα τρίποντα σε 13 λεπτά συμμετοχής (52 αγώνες - 18 βασικός).

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ