ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο και Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρίσκονται σε συζητήσεις σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Indiana Pacers' Naz Mitrou-Long (15) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, Dec. 18, 2020, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Naz Mitrou-Long (15) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, Dec. 18, 2020, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) © 2020 DARRON CUMMINGS / AP IMAGES

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ φαίνεται ότι έχει... ρεύμα στην Ιταλία μετά την εξαιρετική του σεζόν με την Μπρέσια, με ιταλικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται σε διαπραγματεύεις με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δρέπει τους καρπούς της φετινής παρουσίας του στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπρέσια, με το όνομά του να συνδέεται με αρκετές ομάδες. Το τελευταίο δημοσίευμα έρχεται από την "Corrierre della Sera", η οποία βάζει στο παιχνίδι την Αρμάνι Μιλάνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, ο 29χρονος γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα για συμβόλαιο δύο χρόνων. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μήτρου-Λονγκ φέρεται να προτιμάει την προοπτική της Αρμάνι από αυτή της Φενέρμπαχτσε, που επίσης έχει καταθέσει πρόταση.

Την φετινή σεζόν ο Μήτρου Λονγκ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχοντας 16.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας το βραβείο του ρούκι της χρονιάς.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ