ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία με τον Κέβιν Πάνγκος

Ο Κέβιν Πάνγκος με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Κέβιν Πάνγκος με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Λίγη ώρα μετά από τον αποκλεισμό από το Final Four, ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία της Αρμάνι Μιλάνο με τον Κέβιν Πάνγκος για την επόμενη σεζόν.

Η Αρμάνι Μιλάνο προδόθηκε από τους τραυματισμούς και τα χαμένα περιφερειακά σουτ στη σειρά με την Αναντολού Εφές, με αποτέλεσμα να χάσει το τρένο για το Final Four του Βελιγραδίου. Λίγη ώρα μετά από την ήττα στο Game 4 της σειράς πάντως, ένα ιταλικό δημοσίευμα καταδεικνύει πως ο Έτορε Μεσίνα έχει ήδη βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, το Sportando αποκαλύπτει πως η Αρμάνι Μιλάνο έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Κέβιν Πάνγκος για συμβόλαιο συνεργασίας εν όψει της επόμενης σεζόν. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ υπέγραψε φέτος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πλην όμως ο πόλεμος που ξέσπασε στην Ουκρανία δεν επέτρεψε σε αυτή τη συμφωνία να υλοποιηθεί στην πράξη.

Πάνω σε αυτό πάτησε ο ιταλικός σύλλογος για να πείσει τον Κέβιν Πάνγκος να μετακομίσει στο Mediolanum Forum, από το καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως, τόσο το συμβόλαιο του Σέρχιο Ροντρίγκεθ όσο κι αυτό του Μάλκολμ Ντιλέινι ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ