ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Χάνει τον Σαβόν Σιλντς για τουλάχιστον δύο εβδομάδες

Αρμάνι Μιλάνο: Χάνει τον Σαβόν Σιλντς για τουλάχιστον δύο εβδομάδες
OLIMPIAMILANO.COM

Από το κακό στο χειρότερο τα νέα για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία -εκτός όλων των άλλων- αναμένεται να χάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες τον Σαβόν Σιλντς, λόγω μυϊκού προβλήματος

Το ένα κακό νέο διαδέχεται το άλλο για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είδε ακόμη ένα βασικό στέλεχος του rotation να τραυματίζεται. Ο λόγος για τον Σαβόνς Σιλντς, ο οποίος -σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα- αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Αυτή η απουσία έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Μάοντο Λο και Νίκολα Μίροτιτς, με την επικείμενη απουσία του 29χρονου φόργουορντ να περιορίζει ακόμη περισσότερο τις επιλογές στο rotation στο "3" και το "4" για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Δεδομένου του διαστήματος (3 με 4 εβδομάδες) που αναφέρεται στην Ιταλία για την απουσία του Σαβόν Σιλντς, ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο θα χάσει δεδομένα τους αγώνες με Μπασκόνια (28/12, εντός), Ολυμπιακό (2/1, εκτός), Μπάγερν (5/1, εντός), Άλμπα Βερολίνου (9/1, εντός) και Ερυθρό Αστέρα (11/1, εντός).

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ