ΑΡΗΣ

Άρης: Οι πανηγυρισμοί μέσα κι έξω από το Αλεξάνδρειο για τον διπλό θρίαμβο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Άρης: Οι πανηγυρισμοί μέσα κι έξω από το Αλεξάνδρειο για τον διπλό θρίαμβο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η παρακάμερα της ΚΑΕ Άρης παρουσιάζει όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, αναδεικνύει την αγωνία των γηπεδούχων για την πρόκριση στο "Βικελίδης" και προβάλλει ξεχωριστές στιγμές από την "έκρηξη" χαράς στο Αλεξάνδρειο.

Σύσσωμος ο οργανισμός του Άρη βίωσε μια αξέχαστη βραδιά την Τετάρτη (18/01) σε "Κλεάνθης Βικελίδης" και Αλεξάνδρειο, με την ποδοσφαιρική και τη μπασκετική ομάδα του συλλόγου να θριαμβεύουν σε Κύπελλο Ελλάδας Betsson και EuroCup, αντίστοιχα.

Η παρακάμερα της ΚΑΕ Άρης αναδεικνύει την ένταση της αναμέτρησης με την Μπουντούτσνοστ (76-75), κατά τη διάρκεια της οποίας, η ποδοσφαιρική ομάδα των "κίτρινων" προκρινόταν στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με την επικράτηση στην αμφίρροπη "μάχη" του Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στην ΑΕΚ, που κρίθηκε στην αγωνιώδη διαδικασία των πέναλτι.

Η αγωνία του κόσμου του Άρη είναι κάτι περισσότερο από έκδηλη στα πλάνα της ΚΑΕ, με τους δύο αγώνες να εξελίσσονται παράλληλα και την ομάδα του Άκη Μάντζιου να φτάνει, πρώτη χρονικά, στο δικό της θρίαμβο. Οι ιαχές των γηπεδούχων, τόσο για το γκολ της ισοφάρισης του Μορόν, όσο και για τις αποκρούσεις του Κουέστα, έγιναν αισθητές αφενός μέχρι το παρκέ και αφετέρου στην μετάδοση του ματς. Γεγονός, που όπως τόνισε και ο Γιάννης Καστρίτης, έδωσε ενέργεια στην ομάδα του για να φτάσει στην μεγάλη νίκη.

Ο αέρας του Βικελίδης, έφτασε και στο Αλεξάνδρειο, αφού ο Γκάλινατ με το εκπληκτικό φόλοου κάρφωμα χάρισε το θρίαμβο στην ομάδα του, ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα τόσο στα άδυτα του γηπέδου, όσο και στις εξέδρες ήταν άκρως γιορτινή, με την 17η ημέρα του Ιανουαρίου να μένει αξέχαστη για πάντα στις μνήμες των φιλάθλων του Άρη.

Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ Άρης, μέσα από το Αλεξάνδρειο:

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ