ΑΡΗΣ

Άρης: Κόντρα στους Γουλβς για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup με το βλέμμα στους ομίλους

Ο Τζέι Ντι Νότε στο φιλικό του Άρη με την Καρδίτσα
Ο Τζέι Ντι Νότε στο φιλικό του Άρη με την Καρδίτσα EUROKINISSI

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα (27/9) στην μάχη των προκριματικών του FIBA Europe Cup, αντιμετωπίζοντας τους Γουλβς από την Λιθουανία (18:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA και LIVE από το SPORT24), θέλοντας να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να προκριθεί στους ομίλους.

Ο Άρης φοράει το ευρωπαϊκό του κουστούμι σήμερα (27/9). Οι "κίτρινοι" αντιμετωπίζουν τους Γουλβς (18:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας, ψάχνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για την πρόκριση τους ομίλους.

Βάσει του συστήματος διεξαγωγής της διοργάνωσης, ο αγώνας είναι νοκ-άουτ, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ρίλσκι στα ημιτελικά (28/9) και κατόπιν τον νικητή του Κατάγια - Χάποελ Χάιφα στον τελικό για να προκριθεί στους ομίλους.

Το έργο του Άρη δεν είναι καθόλου εύκολο, τόσο κόντρα στους Γουλβς, όσο και σε μία πιθανή συνέχεια στους ομίλους. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ωστόσο θα προσπαθήσει να ακολουθήσει την δική της φιλοσοφία, στοχεύοντας να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου των προκριματικών.

Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι: Βασίλης Τολιόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ίσμαελ Σανόγκο, Γιώργος Φίλλιος, Τζέι Ντι Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χάγκινς.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA EUROPE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ