ΑΡΗΣ

Άρης: Εσπευσμένα στις ΗΠΑ ο Τζέιμς Κέλι, άγνωστο το πότε θα επιστρέψει

Άρης: Εσπευσμένα στις ΗΠΑ ο Τζέιμς Κέλι, άγνωστο το πότε θα επιστρέψει
INTIME

Ξαφνικό πρόβλημα στον Άρη, αφού ο Τζέιμς Κέλι θα αναχωρήσει μαζί με την οικογένειά του για τις ΗΠΑ λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Ο Τζέιμς Κέλι και η οικογένειά του αναμένεται να αναχωρήσουν άμεσα για τις ΗΠΑ λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος του Αμερικανού και είναι πλέον άγνωστό πότε και αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο φόργουορντ/σέντερ του Άρη ενημέρωσε την διοίκηση των "κίτρινων" για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πήρε άδεια να αποχωρήσει από την χώρα μας. Την ίδια στιγμή το συμβόλαιό του θα παραμείνει ενεργό, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πότε και αν θα επιστρέψει. Ο λόγος είναι ότι μαζί του θα ταξιδέψει και η συζυγός του, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως γίνεται σαφές, η απώλεια του Κέλι αναμένεται να είναι τεράστια για τον Άρη και το κενό του δύσκολο να καλυφθεί. Την φετινή σεζόν ο Κέλι έχει 16.8 πόντους, 10.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής, όντας ο δεύτερος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας.

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, φιλοξενώντας και δηλώσεις του Κέλι, αναφέροντας:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι ο Τζέιμς Κέλι αναχωρεί με άδεια για τις ΗΠΑ, λόγω σοβαρότατου οικογενειακού προβλήματος. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στο πλευρό του αθλητή της ομάδας μας για ό,τι χρειαστεί και εύχεται αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Ο Τζέιμς Κέλι δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

«Αγαπητοί φίλοι του ΑΡΗ, ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να αναχωρήσω για τις ΗΠΑ προκειμένου να το αντιμετωπίσω. Έτσι, δε θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου στους προσεχείς αγώνες. Όμως, εφόσον όλα τακτοποιηθούν, θέλω να επιστρέψω και να παλέψω για τα χρώματα του ΑΡΗ, ώστε να ανταποδώσω την αγάπη και τον σεβασμό που έχω λάβει έως τώρα. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα»".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ