ΑΡΗΣ

Άρης: Dr. No

Άρης: Dr. No
Παρουσίαση Άρη

Το αλά Τζέιμς Μποντ αφιέρωμα του SPORT 24 στον Άρη

Η αποστολή: Να πει όχι στο κατεστημένο της Αθήνας, να σηκώσει εμπόδια στους "μεγάλους", να επιστρέψει σε μια τελική "σκηνή" και να δείξει ότι μπορεί το ελληνικό μπάσκετ να επανέλθει στην εποχή του Σον Κόνερι και του Ρότζερ Μουρ. Εκείνη τη ρομαντική, κιτρινόμαυρη εποχή. Προς το παρόν, πάντως, θέλει να κερδίσει και φέτος το σεβασμό και γιατί όχι, το φόβο των αντιπάλων του.

Ο 007 εναντίον... της προηγούμενης επιτυχίας. Πέρυσι, ο Μποντ κατάφερε πολλά. Μπορεί να μην έφτασε στο τέλος και να μην βγήκε νικητής, αλλά κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του. Να αποδείξει ότι είναι εδώ, ζωντανός και ετοιμοπόλεμος.

Με άδεια να σκοτώνει: Ο Τζερεμάια Μάσεϊ. Κανένας Μποντ δεν ήταν αριστερόχειρας, κανένας 007 δεν είχε τέτοιο ύψος, ούτε πηδούσε τόσο ψηλά. Αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να σε πιστεύουν. Και στο Αλεξάνδρειο, τον Τζέρι, τον πιστεύουν όλοι.

Παίζουν οι: Τερέλ Καστλ, Ρέισον Τέρι, Σιμόνας Σεραπίνας, Γιώργος Καλαϊτζής, Σάββας Ηλιάδης, Γάιος Σκορδίλης, Χάνο Μότολα, Τζερεμάια Μάσεϊ, Λάζαρος Αγαδάκος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Σπύρος Παντελιάδης, Δημήτρης Καραδολάμης, Μιχάλης Τσαϊρέλης κι ο Μπρέισι Ράιτ.

Σκηνοθέτης:

Με προϋπηρεσία στο γαλλικό "κινηματογράφο" αν μη τι άλλο, έχει να επιδείξει μια ποιότητα, πέρα από το Κύπελλο που κατέκτησε με την Ορτέζ. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ο άνθρωπος που θέλει να αλλάξει τη φιλοσοφία του Άρη. Και από το ιταλικό ταπεραμέντο του «ψυχολόγου» Αντρέα Ματσόν, να μάθουμε το δικό του σοφιστικέ στιλ.

Η κριτική του SPORT 24: Θα είναι ανταγωνιστικός, θα δώσει σκληρές μάχες, πολλές θα τις κερδίσει και θα προσπαθήσει να γεμίσει θύματα το δικό του άντρο, το Αλεξάνδρειο. Αυτός ο Τζέιμς Μποντ δεν ξέρουμε αν θα είναι καλύτερος από τον περυσινό, σίγουρα όμως δεν θα είναι βαρετός. Ποτέ δεν ήταν...








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ