ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Γκάλινατ κόντρα στο Περιστέρι bwin, αλλά πλησιάζει η επιστροφή του Αμερικανού

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ εκτελεί για τρεις στο παιχνίδι του Άρη με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup 2023/24
Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ εκτελεί για τρεις στο παιχνίδι του Άρη με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup 2023/24 ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν βρίσκεται ακόμα στο απαραίτητο επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό (13/4) αγώνα με το Περιστέρι bwin (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Top-6, ωστόσο η επιστροφή του στο παρκέ δεν αργεί. Εκτός 6αδας για το ματς ο Κρις Μπάνκστον.

Ο Άρης θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες του Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ούτε στον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι bwin (13/4, 17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Η επιστροφή του όμως θεωρείται πλέον θέμα χρόνου.

Ο Αμερικανός έχει ενσωματωθεί εδώ και μερικές ημέρες στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού) που τον άφησε εκτός δράσης τους τελευταίους δύο μήνες και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Με τον Αμερικανό εκτός, η 6αδα των ξένων του Άρη για τον αγώνα με τους "Πρίγκιπες" θα αποτελείται από τους Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ και Έρικ Ριντ, αφού αποφασίστηκε να μείνει έξω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Κρις Μπάνκστον.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ