ΑΡΗΣ

Άρης: Ακόμα ένας εκλεκτός προσκεκλημένος για τα 110 χρόνια ιστορίας, ο Σβι Σερφ στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Ακόμα ένας εκλεκτός προσκεκλημένος για τα 110 χρόνια ιστορίας, ο Σβι Σερφ στη Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI

Μετά από τον Μάριο Μπόνι και ο Σβι Σερφ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί στον κινηματογράφο "Ολύμπιον" την Κυριακή στις 24 Μαρτίου για τους εορτασμούς των 110 χρόνων ιστορίας του Άρη.

Ο Άρης θα γιορτάσει 110 χρόνια ιστορίας στις 25 Μαρτίου, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζουν ξεχωριστές εκπλήξεις με εκλεκτούς προσκεκλημένους από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας.

Μετά από τον Μάριο Μπόνι και ο πρώην εμβληματικός προπονητής του Άρη, Σβι Σερφ, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 24 Μαρτίου για τους εορτασμούς του συλλόγου και θα βρεθεί στον κινηματογράφο "Ολύμπιον".

Μάλιστα ο 72χρονός, που τη σεζόν 1992-93 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων με τους κιτρινόμαυρους, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που στις 24 Μαρτίου θα είμαι στην τελετή για τα 110 χρόνια του Άρη για να τιμήσουμε την ομάδα μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι εκεί με τους φιλάθλους, τους φίλους και τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης που τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά.

Θα δείτε ότι πίσω μου στο δωμάτιο ότι αυτό (σ.σ. το κάδρο με τις φωτογραφίες και το λάβαρο του Άρη από το 1993) είναι για να θυμάμαι τις στιγμές του Κυπέλλου. Τα λέμε!"

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ