ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Μπόνι στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό των 110 χρόνων

Άρης: Ο Μπόνι στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό των 110 χρόνων
PRINT SCREEN

Στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στις 24 Μαρτίου ο παλαίμαχος γκαρντ του Άρη, Μάριο Μπόνι, για τον εορτασμό των 110 χρόνων ιστορίας των κιτρινόμαυρων, με τον εμβληματικό Ιταλό να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Ο Μάριο Μπόνι, ο εμβηματικός πρώην γκαρντ του Άρη που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου με τις κατακτήσεις του Κυπέλλου Κόρατς (1997) και του Κυπέλλου Ελλάδας (1998), αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 24 Μαρτίου.

Οι κιτρινόμαυροι θα γιορτάσουν με εκδηλώσεις και ξεχωριστές εκπλήξεις τα γενέλθια των 110 χρόνων της ομάδας και ο Ιταλός δεν θα μπορούσε να λείπει από τους εορτασμούς του Άρη.

Σε χαρακτηριστικό video που ανήρτησε στο Instagram ο σύλλογος, ο Μπόνι μεταφέρει το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα προς τους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων: "Γεια σας φίλοι, είμαι ο Μάριο Μπόνι και θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη στις 24 Μαρτίου για να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές. Σας ευχαριστώ όλους που μου δίνετε τόση αγάπη. Αρειανάρα!"

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ