ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση Πρίντεζη και σύνθημα για Μιλουτίνοβ στο γλέντι του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα: "Φέρ τον στο λιμάνι Αγγελόπουλε"

[353671] ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
[353671] ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το γλέντι του Ολυμπιακού ξεπέρασε κάθε "Φαντασία", με τους Πρίντεζη-Σλούκα να τραγουδούν, Βεζένκοβ, Παπανικολάου να πρωταγωνιστούν, τον Γουόκαπ να σηκώνει μια σκούπα και τον Μιλουτίνοβ να αποθεώνεται, με τον κόσμο να ζητά την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους

Το γιόρτασαν με την ψυχή τους στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα στη Φαντασία. Ο Πρίντεζης τραγούδησε "Περαία μου, Περαία μου", ο Σλούκας έδινε ασίστ και με το μικρόφωνο, όμως έκλεψε την παράσταση και ένας παίκτης άλλης ομάδας! Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρέθηκε στο γλέντι του τίτλου και γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση.

"Μιλουτίνοβ, οε, οε, οέ", φώναζε ο κόσμος - ήταν και αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού εκεί - αλλά και οι παλιοί του συμπαίκτες, με πρώτους και καλύτερους τους Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Πρίντεζη.

Ακόμα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετείχε με χειροκρότημα και τότε δόθηκε και συνέχεια. "Φέρτον στο λιμάνι Αγγελόπουλε", ήταν η λαϊκή απαίτηση εν μέσω αποθέωσης για τον Σέρβο, που παραμένει αγαπητός και πολλοί θα ήθελαν να τον ξαναδούν με τα ερυθρόλευκα. Αλλωστε εδώ και καιρό υπάρχει συζήτηση γύρω από το όνομα του 28χρονου Σέρβου σέντερ και ίσως τις επόμενες μέρες να γίνει πιο ξεκάθαρη η κατάσταση.

"Περαία μου, Περαία μου"

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει το "Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρωνικό σου που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου", αλλά και την Φραγκοσυριανή.

Χωρίς μικρόφωνο, από μακριά, τραγουδούσε με νόημα, "δεν ξέρω αύριο πού θα είμαι, απόψε χάνομαι για σένα και φοβάμαι". Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, αποθεώθηκε από τον κόσμό.

Ο Σλούκας και η σκούπα του Γουόκαπ

Ο Κώστας Σλούκας είχε καθίσει πρώτο τραπέζι πίστα και δοκίμασε πολλές φορές στο τραγούδι κλέβοντας την παράσταση για το κέφι του, αλλά όχι και τη φωνή του. Παρόλα αυτά πήρε το μικρόφωνο κι αυτός και μαζί με τους συμπαίκτες του δημιούργησε... χαμό.

Από κοντά ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σάσα Βεζένκοβ, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ εκμεταλλεύτηκε κάποια στιγμή την είσοδο υπαλλήλου για να καθαρίσει την πίστα από τα λουλούδια. Άρπαξε την τεράστια σκούπα και την σήκωσε ψηλά με καμάρι, σαν να ήταν η κούπα του πρωταθλητή.

Δείτε την Game Night για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τον Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ