ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έφτασε στο ΣΕΦ και δήλωσε σίγουρος για τη νίκη των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έφτασε στο ΣΕΦ και δήλωσε σίγουρος για τη νίκη των ερυθρολεύκων

Στο ΣΕΦ βρέθηκε ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νίκολα Μιλουτίνοβ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τρίτο τελικό ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον Παναθηναϊκό. Σίγουρος για τη νίκη ο πρώην ερυθρόλευκος.

Στην Αθήνα και το ΣΕΦ βρέθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τρίτο τελικό ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον Παναθηναϊκό. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, στον οποίο αναδείχθηκε και εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο καλούς και ποιοτικούς σέντερ της διοργάνωσης.

Η αγάπη του Νίκολα Μιλουτίνοβ για την Ελλάδα είναι γνωστή και ο γίγαντας από τη Σερβία δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την χώρα μας μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Αυτή τη φορά το συνδύασε και με τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος θέλοντας να δει από κοντά την πρώην ομάδα του και τους φίλους που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα.

Μάλιστα κατά την είσοδό του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γνώρισε την αποθέωση απ' τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να ανταποδίδει το χειροκρότημα.

Στην Game Night της Παρασκευής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Βασίλη Σκουντή, Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου σχολιάζουν τον σπουδαίο τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ