ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αποθέωση και standing ovation για τον Ροντρίγκεθ, Καμπιάσο και Mediolanum Forum φώναζαν "MVP"

Sergio Rodriguez
A|X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna
Legabasket LBA Serie A UnipolSai 2021-2022
Playoff - Finale - Gara 6
Milano, 18/06/2022
Foto L.Canu / Ciamillo-Castoria
Sergio Rodriguez A|X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna Legabasket LBA Serie A UnipolSai 2021-2022 Playoff - Finale - Gara 6 Milano, 18/06/2022 Foto L.Canu / Ciamillo-Castoria PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Η Αρμάνι Μιλάνο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας, με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ να γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση και το κοινό, ανάμεσά τους και ο Εστεμπάν Καμπιάσο να του χαρίζουν standing ovation φωνάζοντας "MVP".

Στην κορυφή της Ιταλίας επέστρεψε η Αρμάνι Μιλάνο που κέρδισε την Βίρτους Μπολόνια στον έκτο τελικό και με 4-2 στη σειρά κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο. Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο Σέρχι Ροντρίγκεθ ο οποίος αγωνίστηκε - μάλλον - για τελευταία φορά με τα χρώματα των Ιταλών (φημολογείται πως θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης).

Στα 3'24'' πριν από το φινάλε ο Έτορε Μεσίνα τον απέσυρε στον πάγκο με το γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι και να τον αποθέωνε. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και για χρόνια παίκτης της Ίντερ, Εστεμπάν Καμπιάσο ο οποίος φώναζε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο "MVP" για χάρη του "Τσάτσο".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ