FIBA WORLD CUP

Αποθέωσαν Ντουράντ Σιζέφσκι και Μπλατ

Αποθέωσαν Ντουράντ Σιζέφσκι και Μπλατ
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του Κέβιν Ντουράντ έπλεξαν οι Μάικ Σιζέφσκι και Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του προημιτελικού ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία.

Ο προπονητής των ΗΠΑ μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τη Ρωσία, ενώ ο Μπλατ παραδέχθηκε ότι τραγούδησε τον ύμνο της πατρίδας του.

Αρχικά ο Μπλατ είπε για τον Αμερικάνο που "σκότωσε" τη Ρωσία στο ματς: " Ο Ντουράντ είναι παράδειγμα και πραγματικά χαίρομαι που βρίσκεται εδώ. Χαίρομαι γιατί δεν έψαξε δικαιολογίες για να ξεκουραστεί και να κάνει διακοπές. Αυτό το παιδί είναι σπουδαίο".

Ο Σιζέφσκι προσέθεσε: " Ο Κέβιν είναι στην ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχε παραπονεθεί που κοβόταν. Είναι σπουδαίο παιδί, ένας από τους καλύτερους κι έχει να προσφέρει πολλα στο μπάσκετ".

Στην τοποθέτησή του ο Μπλατ είπε: " Χαίρομαι να παίζω με τέτοιες ομάδες και τέτοια παιχνίδια. Φυσικά και τραγούδησα τον Εθνικό ύμνο της πατρίδας μου. Εκεί που μεγάλωσα έμαθα να σέβομαι τη χώρα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήθελα να κερδίσω σήμερα".

Νωρίτερα είχε εξηγήσει ότι εξέφρασε την άποψη πως οι Ρώσοι είχαν κερδίσει δίκαια τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1972, όχι για να καλοπιάσει τους ανθρώπους της ομάδας του αλλά γιατί ήταν η πραγματική του γνώμη.

Για τους παίκτες του δήλωσε: " Πρέπει να πω τα καλύτερα και για τους παίκτες μου γιατί ανάγκασαν τους αντιπάλους τους να πουν καλά λόγια για μας και την άμυνα μας".

Από την πλευρά του ο κόουτς "Κ" είπε: " Αντιμετωπίσαμε μια εξαιρετική ομάδα κι ένα πολύ καλό προπονητή. Η Ρωσία μας πίεσε στην άμυνα και για λίγο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, αλλά μετά το 30-35 και το τάιμ άουτ που πήραμε όλα άλλαξαν".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ