ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Αποστολή του SPORT24: Ηρεμία στο Μιλγουόκι πριν από την καταιγίδα

Αποστολή του SPORT24: Ηρεμία στο Μιλγουόκι πριν από την καταιγίδα

Το δροσερό και ήσυχο Μιλγουόκι, δεν θύμιζε το Σάββατο (16/10) την πόλη που παραλληρούσε τον περασμένο Ιούλιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό θα αλλάξει το βράδυ της Τρίτης, στην opening night με τους Μπρούκλιν Νετς. Ο Χάρης Σταύρου μεταφέρει το κλίμα από το Fiserv Forum.

Η Παρασκευή (15/10) δεν ήταν μια καλή μέρα για τους Μπακς. Η ήττα από τους Μάβερικς δεν ενόχλησε ακριβώς, σίγουρα όμως έδειξε στους πρωταθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο πως κάθε αντίπαλος θα έχει φέτος ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να τους κερδίσει. Το Σάββατο (16/10) ήταν μια άλλη, μια ήσυχη ημέρα στο ούτως ή άλλως χαμηλών τόνων Μιλγουόκι. Ο καιρός δροσερός, με τα σύννεφα και τον ήλιο να παίζουν κρυφτό την ώρα που ο Μάικ Μπουντενχόλζερ και οι παίκτες του απολάμβαναν την τελευταία ημέρα ξεκούρασης πριν από τη μεγάλη μάχη της Τρίτης με τους Μπρούκλιν Νετς.

Τα Ελάφια είχαν απουσίες απέναντι στους Μάβερικς, ο Κρις Μίντλετον, ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, ο Ρόντνι Χουντ, ο Σέμι Οτζελέγε και ο Μπόμπι Πόρτις δεν αγωνίστηκαν, με τον πρώτο να διαχειρίζεται ένα προσωπικό ζήτημα και τους υπόλοιπους τέσσερις να αναρρώνουν από τραυματισμούς. Η πόλη έζησε πριν από μερικούς μήνες το όνειρο, την Τρίτη όμως ξεκινάει ο δρόμος για το repeat και αυτός ο δρόμος θα είναι πιο δύσβατος από αυτόν που περπάτησαν οι Μπακς την περασμένη σεζόν.

Ο αγώνας με τους Νετς θα γίνει, φυσικά, σε κατάμεστο γήπεδο. Το Fiserv Forum θα ζήσει μεγάλες στιγμές, ο επί σειρά 35 ετών εκφωνητής των αγώνων των Μπακς, Τζιμ Πάσκι, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράδοση των δαχτυλιδιών από τον Κομισάριο Άνταμ Σίλβερ προς τους παίκτες της ομάδας του Μιλγουόκι και και την ίδια στιγμή οι παίκτες των Νετς πιθανότατα θα βρίσκονται στα αποδυτήριά τους. Η λογική λέει πως ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Κέβιν Ντουράντ και οι συμπαίκτες τους δεν θα δουν την τελετή από τον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα όμως θα γνωρίζουν τι συμβαίνει και θα μπουν στο παρκέ με ακόμη περισσότερο πείσμα. Μην ξεχνάτε πως οι Μπακς κατέκτησαν το πρωτάθλημα αφού προηγουμένως απέκλεισαν τους Νετς στο επικό Game 7 του Μπρούκλιν και μάλιστα στην παράταση.

Υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις, αυτές της Κυριακής και της Δευτέρας, για να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για την opening night, για το πρώτο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, το οποίο θα προσελκύσει τα βλέμματα από τους fans του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Και χιλιάδες φίλους των Μπακς στην Deer District, η οποία θα ανοίξει και πάλι μετά από τους NBA Finals.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ