ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Αποστολή EuroBasket, Ο Γιώργος Παπαγιάννης στη Game Night: "Μου είχε λείψει πολύ η Εθνική και χαίρομαι που είμαι εδώ"

Αποστολή EuroBasket, Ο Γιώργος Παπαγιάννης στη Game Night: "Μου είχε λείψει πολύ η Εθνική και χαίρομαι που είμαι εδώ"

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το μέλλον της Εθνικής στη φάση των "16" μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην Game Night μετά από τον αγώνα κόντρα στην Ουκρανία.

Η Εθνική ομάδα επικράτησε της Ουκρανίας στο παιχνίδι για την κορυφή του Γ' ομίλου στο Μιλάνο. Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδειξε θετικά δείγματα μετά από τον τραυματισμό του, ήταν εκ των κορυφαίων της Εθνικής και βοήθησε τα μέγιστα την Ελλάδα να φύγει με τη νίκη.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην Game Night μετά από τον αγώνα δεν έκρυψε την χαρά του που επιστρέφει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ εστίασε στα χιαστί παιχνίδια που είναι τα πιο σημαντικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στην Game Night:

"Μπορούμε να μιλήσουμε για επιστροφή. Ακόμα δεν αισθάνομαι στην τέλεια κατάσταση αλλά αγώνα με τον αγώνα νιώθω καλύτερα. Δεν θέλω να ακουστεί κάπως απλά εγώ με τον Κώστα Αντετοκούνμπο είμαστε τα βασικά πεντάρια της ομάδας. Μέσα από αυτό το παιχνίδι μας γίνεται πιο εύκολο επειδή ανοίγει ο χώρος. Για εμάς είναι κάτι δεδομένο. Ο Θανάσης παίζει πιο πολύ στο "4". Μου είχε λείψει πολύ η Εθνική και χαίρομαι που είμαι εδώ πέρα.

Η Ουκρανία είναι μία πολύ καλή και δεμένη ομάδα. Μας έβαλαν δύσκολα ως το ημίχρονο. Συγκεντρωθήκαμε, κάναμε αυτό που ξέρουμε, παίξαμε άμυνα και κερδίσαμε. Είμαστε χαρούμενοι που τελειώνουμε πρώτοι αλλά τα χιαστί είναι το πιο σημαντικό".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ