ΕΟΚ

Απορρίφθηκε η προσφυγή μέλους της παράταξης Φασούλα από το Πρωτοδικείο, κανονικά οι εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου

Το σήμα της ΕΟΚ
Το σήμα της ΕΟΚ EUROKINISSI

Κανονικά θα διεξαχθούν όπως όλα δείχνουν οι εκλογές της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου έπειτα από την απόρριψη της προσφυγής μέλους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την προσφυγή του μέλους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα το πρωί της Πέμπτης (9/9) και όπως όλα δείχνουν οι εκλογές της ΕΟΚ θα διεξαχθούν κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12 Σεπτεμβρίου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Θυμίζουμε ότι μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογικές διαδικασίες της Ομοσπονδίας, ο Αθανάσιος Τρακάλας, κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών το πρωί της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου, ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαιώματος ψήφου των 73 σωματείων, είτε την αναβολή των εκλογών. Η προσφυγή του αυτή απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, με τις εκλογές να διεξάγονται κανονικά.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Φασούλας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (8/9) αναφέρθηκε στον λόγο που έγινε η προσφυγή, επισημαίνοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ως προάσπιση της καθαρότητας της διαδικασίας, αφού έκανε λόγο για προσπάθεια νόθευσης και αλλοίωσης του εκλογικού σώματος κατά 12%.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ