ΕΟΚ

Στον "αέρα" πάλι οι εκλογές της ΕΟΚ, μέλος της παράταξης Φασούλα ζητάει αναβολή ή να μην ψηφίσουν 73 σωματεία

Το σήμα της ΕΟΚ
Το σήμα της ΕΟΚ EUROKINISSI

Μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο, ζητώντας είτε την ακύρωση των δικαστικών αποφάσεων περί δικαιώματος ψήφου 73 σωματείων είτε την αναβολή των εκλογών.

Πέντε μέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή τους, οι εκλογές της ΕΟΚ βρίσκονται πάλι στον "αέρα". Ο λόγος;

Μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογικές διαδικασίες της Ομοσπονδίας, ο Αθανάσιος Τρακάλας, κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών το πρωί της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου, ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαιώματος ψήφου των 73 σωματείων είτε την αναβολή των εκλογών.

Η σχετική αίτηση:

"Αιτούμεθα

Να γίνει δεκτή η παρούσα. Για τους νομικούς λόγους και τις πραγματικές αιτίες που αναφέρονται στο ανωτέρω παρατιθέμενο ιστορικό της παρούσας,

α) να ΑΚΥΡΩΘΕΙ και να ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ η προσβαλλόμενη από 30-8-2021 προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εκδόθηκε μετά από συζήτηση την 30-8-2021 και επί της ΓΑΚ 65753/2021 (ΕΑΚ 7059/2021) αίτησης ασφαλιστικών μέτρων προσωρινής ρύθμισης κατάστασης με μη αυτοτελές αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής,

β) άλλως και όλως επικουρικώς να αναβληθούν (για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα) οι επικείμενες αρχαιρεσίες της 12-9-2021 της υπό Β καθ' ης, μέχρι την έκδοση απόφασης επί της κυρίςα αίτησης των υπό Α καθ' ων".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ