ΑΕΛ

Απορρίφθηκε η παραίτηση Φασούλα

Απορρίφθηκε η παραίτηση Φασούλα
Λάτσιος

Οι "βυσσινί" μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης δεν έκαναν δεκτή την παραίτηση του Ηλία Φασούλα

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Λάτσιος αναφορικά με την υπόθεση του κ. Φασούλα τόνισε: " Αμέσως μόλις έλαβα γνώση της παραίτησης του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και εκπροσώπου της στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 ΓΣ κ. Φασούλα Ηλία, συνεκάλεσα για την 29/01/08 έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να ασχοληθεί με το θέμα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε το ζήτημα διεξοδικά και αφού ακούστηκαν οι απόψεις όλων των μελών του Δ.Σ. σχετικά με το ζήτημα.

Αυτό που κυρίαρχα διατυπώθηκε από όλους τους συμβούλους αλλά και από εμένα είναι πως η μεταμέλεια του κ. Φασούλα, η οποία εκδηλώθηκε και δημόσια και έφτασε μέχρι και την παραίτηση από το συμβούλιό μας, αναδεικνύει το υψηλό αθλητικό και κοινωνικό ήθος του ανδρός και τον καταξιώνει ακόμη περισσότερο στην συνείδησή μας. Αυτό γιατί πράγματι η δημόσια αναγνώριση των σφαλμάτων σπανίζει στην κοινωνία μας.

Μετά τις τοποθετήσεις όλων μας πρότεινα στο Δ.Σ. να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Φασούλα, ακριβώς επειδή ο αθλητισμός έχουν ανάγκη από ανθρώπους με υψηλό ήθος και γενναιότητα η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Πάντως για την αποκατάσταση της πλήρους εικόνας του περιστατικού είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω τα παρακάτω: Πράγματι ο κ. Φασούλας εφάνη να ομιλεί έντονα προς τον πάγκο της Ολύμπια και ήμουν αυτός που άμεσα προσέτρεξα, συνομιλήσαμε και απομακρυνθήκαμε από το σημείο.

Αξίζει όμως να αναφέρω πως ως αυτήκοος μάρτυς άκουσα τον κ. Φασούλα να διαμαρτύρεται έντονα προς την πλευρά των φιλοξενουμένων (τυπικά), διότι κατά την γνώμη του έπρεπε να αποσύρουν από το παιχνίδι τον αθλητή τους, που με την συμπεριφορά του είχε δυναμιτίσει το παιχνίδι και είχε ξεσηκώσει του φιλάθλους (την άποψή του κ. Φασούλα συμμερίστηκαν και άλλοι φίλαθλοι).

Ως εκ τούτου η βάση της όλης κακής εικόνας και παρεξήγησης ήταν καθαρά αθλητική, έστω και με ελαφρά υπερβολικό τρόπο.

Θεωρώ ότι τα τοπικά ντέρμπι ενέχουν αρκετές φορές και στοιχεία υπερβολής που προκύπτουν από το καλώς εννοούμενο και επιδιωκόμενο αποτέλεσμα που θα τονώσει το γόητρο και πως τελικά έχει σημασία να υπάρχει στο χώρο του μπάσκετ αγάπη και συνεργασία. Και νομίζω πως τοπικά τα στοιχεία αυτά είναι σε υψηλό επίπεδο.

Τέλος εκ μέρους του Διοικητικού μας συμβουλίου, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φιλάθλους μας για την μέχρι σήμερα θερμή τους υποστήριξη".














TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ