ΕΟΚ

Απορρίφθηκε η αγωγή του Σκουρτόπουλου κατά της ΕΟΚ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΕΟΚ
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΕΟΚ INTIME

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε κινηθεί νομικά κατά της Ομοσπονδίας μετά την λύση της συνεργασίας, όμως το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της ΕΟΚ, όμως το δικαστήριο την απέρριψε και μάλιστα τον υποχρέωσε να πληρώσει και τα έξοδα της δίκης. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής είχε κινηθεί κατά της νυν Διοίκησης της ΕΟΚ επειδή αποφάσισε τον Σεπτέμβρη του 2021 να μην συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά η απόφαση δεν τον δικαίωσε.

Ο Σκουρτόπουλος είχε υπογράψει επέκταση του συμφωνητικού με την προηγούμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας του Γιώργου Βασιλακόπουλου και ο Βαγγέλης Λιόλιος ήθελε - μόλις ανέλαβε - να προχωρήσει σε δική του επιλογή.

Η συμβιβαστική λύση που τέθηκε στο τραπέζι δεν προχώρησε και η ΕΟΚ προχώρησε στην λύση της συνεργασίας, με συνέπεια ο πρώην Ομοσπονδιακός να καταθέσει αγωγή. Ζητούσε να πληρωθεί κανονικά τα δύο χρόνια του συμφωνητικού που είχε υπογραφεί με την προηγούμενη Διοίκηση, κάτι που τελικά το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε.

Μάλιστα ο Σκουρτόπουλος κλήθηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα, ύψους 3.500 ευρώ.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ