LIGA ENDESA

Άποντος ο Ρογκαβόπουλος στο διπλό της Μπασκόνια στη Γρανάδα, περίπατο με Ντιανιέ η Ρεάλ Μαδρίτης

Άποντος ο Ρογκαβόπουλος στο διπλό της Μπασκόνια στη Γρανάδα, περίπατο με Ντιανιέ η Ρεάλ Μαδρίτης
PRINTSCREEN

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δεν σκόραρε στο διπλό της Μπασκόνια στη Γρανάδα, την ώρα που ο 16χρονος σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ισμαήλα Ντιανιέ, γέμιζε τη στατιστική του στον περίπατο στη Ζιρόνα.

Η προσαρμογή σε μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν είναι εύκολη για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, που την Κυριακή (8/10) έμεινε χαμηλά στο διπλό της Μπασκόνια επί της Γρανάδα (90-81).

Ο Έλληνας περιφερειακός έπαιξε 12:03, είχε ένα άστοχο δίποντο, τρία αμυντικά ριμπάουντ, -9 στο +/- (η ομάδα του έχασε με εννέα πόντους στο διάστημα που εκείνος έπαιξε) και -1 στην αξιολόγηση, με τον Τσίμα Μονέκε να κάνει πράγματα και θαύματα (26 πόντοι, 7/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 34 λεπτά) και τον Βάνια Μαρίνκοβιτς (19 πόντοι, 5/10 τρίποντα) να ακολουθεί για το 3-1 της ομάδας της Βιτόρια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, είχε εύκολο έργο στην έδρα της Ζιρόνα (93-74) με τον 16χρονο σέντερ Ισμαήλα Ντιανιέ να παίζει 24 λεπτά (6 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 μπλοκ) και τους Μούσα (14 πόντοι), Γιαμπουσέλε (13 πόντοι), Χεζόνια (12 πόντοι) να είναι οι πρώτοι σκόρερ. Η ομάδα του Τσους Ματέο ανέβηκε στο 4-0, ενώ η Ζιρόνα έπεσε στο 3-1).

TAGS LIGA ENDESA ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ