ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Απόλλωνας Πάτρας: Ευχαρίστησε τον γιατρό του Λαυρίου, Ζακ Μελάγιες, για τη βοήθειά του στο πρόβλημα υγείας του Γιάννη Χριστόπουλου

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας ευχαρίστησε θερμά τον γιατρό του Λαυρίου, Ζακ Μελάγιες, για τη βοήθεια που προσέφερε στον προπονητή των Πατρινών, Γιάννη Χριστόπουλο, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Τις θερμές του ευχαριστίες στον γιατρό του Λαυρίου, Ζακ Μελάγιες, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Πάτρας το απόγευμα της Τρίτης (19/3), για τη βοήθεια που προσέφερε στο ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Γιάννης Χριστόπουλος κατά τη διάρκεια του αγώνα μετάξυ των δύο ομάδων για τη Stoiximan Basket League.

Ο Ζακ Μελάγιες συνέβαλε, μάλιστα, στην εξέταση του προπονητή της λαυρεωτικής ΚΑΕ από τον ΩΡΛ, Δημήτρη Παπαευθυμίου, για το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, με τους Πατρινούς να ευχαριστούν και τον έτερο γιατρό για την παροχή των υπηρεσιών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας:

"Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ευχαριστεί την ΚΑΕ Λαύριο Megabolt και ιδιαίτερα τον γιατρό της, Ζακ Μελάγιες για την βοήθεια του στην αντιμετώπιση ενός έκτακτου προβλήματος υγείας που είχε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Χριστόπουλος κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα.

Το πρόβλημα του προπονητή μας αφορούσε ΩΡΛ μας και ο Ζακ Μελάγιες εκτός από την ιατρική του βοήθεια, συνέδραμε ώστε ο Γιάννης Χριστόπουλος να επισκεφτεί μετά το τέλος της αναμέτρησης, τον ΩΡΛ Δημήτρη Παπαευθυμίου τον οποίος επίσης ευχαριστούμε για την φροντίδα του".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ