ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κέντρικ Ναν στο SPORT24 για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, τον μεγάλο στόχο και το Final Eight: Αποκλειστική συνέντευξη

Ο Κέντρικ Ναν στο SPORT24 για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, τον μεγάλο στόχο και το Final Eight: Αποκλειστική συνέντευξη
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο καυτό ΟΑΚΑ και ο πρωταγωνιστής του μεγάλου αποτελέσματος των πρασίνων, Κέντρικ Ναν, μίλησε στο SPORT24 για το ενδεχόμενο παραμονής του στο τριφύλλι και την επόμενη σεζόν, για τους στόχους της ομάδας και τον κόσμο που έδωσε ακόμη μία φορά βροντερό παρών. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR σε μία εκπληκτική βραδιά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, την οποία λύγισε με 74-63 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης των πρασίνων και μίλησε στο SPORT24, ξετυλίγοντας τις σκέψεις του για το παιχνίδι, χωρίς να κρύψει και τις φιλοδοξίες του για την κατάκτηση τίτλων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Το ενδεχόμενο παραμονής του στο ΟΑΚΑ και τη νέα σεζόν είναι ένα φλέγον ζήτημα για το τριφύλλι και ο Αμερικανός σκόρερ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του.

Ο Αμερικανός αποτέλεσε το σημείο αναφοράς στο επιθετικό κομμάτι των πρασίνων και ηγήθηκε του σκοραρίσματος με 23 πόντους, μετρώντας 10/22 δίποντα και 3/3 βολές, χωρίς να ευστοχήσει σε σουτ από την περίμετρο (0/3 τρίποντα) στα 35'45" που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το ματς δήλωσε: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Βγήκαμε στο παρκέ και πήραμε τη νίκη", ενώ αναφορικά με το τι άλλαξε μετά το πρώτο δεκάλεπτο προκειμένου οι πράσινοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα ανέφερε "ήμασταν επιθετικοί, μείναμε επιθετικοί. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διακαής πόθος της πράσινης οικογένειας είναι η επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four της EuroLeague και η φετινή χρονιά εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά για το τριφύλλι. Ερωτηθείς για το αν οι πράσινοι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τριήμερο του Μαΐου που θα κριθεί ο τίτλος της ευρωπαϊκής διοργάνωσης απάντησε… "Φυσικά, ξεκάθαρα αυτή είναι οι φιλοδοξία μας".

Το καλεντάρι δεν επιτρέπει στους πράσινους να χαλαρώσουν, καθώς τα παιχνίδια είναι διαδοχικά σε πολλαπλά μέτωπα. Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει στην Κρήτη για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ναν εξέφρασε την ετοιμότητά του για τον πρώτο τίτλο της σεζόν λέγοντας "Ναι είμαι έτοιμος, φυσικά είμαι έτοιμος".

Ο κόσμος του τριφυλλιού έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, εξαντλώντας όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Κέντρικ Ναν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι γέμισαν για ακόμα έναν αγώνα το γήπεδο… "Είναι σπουδαίοι οπαδοί. Αγαπάμε να παίζουμε για αυτούς, οπότε τους ευχαριστούμε που μας υποστηρίζουν πάντα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει χτίσει ένα σύνολο που είναι φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα, με τους πράσινους να στοχεύουν ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όπως είναι λογικό, άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού διψούν για τίτλους και σε ερώτηση σχετικά με το αν ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση όλων των διοργανώσεων ανέφερε: "Ναι, αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε και παίζουμε κάθε μέρα. Για να κερδίσουμε, οπότε αυτό αναζητάμε".

Η προσθήκη του επί σειρά ετών NBAer στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν αποτέλεσε μία ηχηρή κίνηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο 28χρονος γκαρντ εξήγησε στο SPORT24 τους λόγους που τον έκαναν να περάσει για πρώτη φορά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και να φορέσει την πράσινη φανέλα…

"Ήθελα να παίξω. Ήθελα να βρω πάλι τον ρυθμό μου. Ήθελα να παίξω, πολύ. Προερχόμουν από τραυματισμό 1,5-2 χρόνια πριν, οπότε ήθελα να βρω πάλι τον ρυθμό μου. Αυτή η ευκαιρία εμφανίστηκε και ένιωσα καλά εκείνη τη στιγμή. Προφανώς εξελίσσεται καλά" ήταν τα λόγια του Αμερικανού περιφερειακού με πολυετή εμπειρία από το NBA.

Ο Κέντρικ Ναν απολαμβάνει τη σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR και σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παραμείνει στο ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν, απάντησε: "Θα ήθελα μείνω. Δεν είμαι αισιόδοξος για αυτό. Αν η κατάλληλη συμφωνία εμφανιστεί για να μείνω, τότε σίγουρα θα είμαι ανοιχτός να μείνω".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ