ΠΑΟΚ

Αποκατάσταση προβλημάτων και χαλαροί ρυθμοί

Αποκατάσταση προβλημάτων και χαλαροί ρυθμοί
INTIME SPORTS

Αν βλέπουν κάτι... θετικό στον ΠΑΟΚ από την διακοπή του πρωταθλήματος, είναι η πλήρης αποκατάσταση τραυματισμών που είχαν παίκτες της ομάδας αλλά και το γεγονός πως θα ξεκουραστούν

To ότι για καιρό ο ΠΑΟΚ θα μείνει δίχως επίσημους αγώνες εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος είναι γεγονός πως στον "Δικέφαλο" δεν το βλέπουν με ιδιαίτερα θετικό μάτι

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας έκλεισαν φιλικό με τα Τρίκαλα την Μ. Πέμπτη (ο αγώνας θα γίνει στο "Παλατάκι).

Αν υπάρχει πάντως κάτι... καλό από το "πάγωμα" των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, είναι το γεγονός πως θα μπορέσει να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση κάποιων προβλημάτων όσον αφορά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν οι παίκτες το προηγούμενο διάστημα (π.χ. είχαν προβλήματα οι Κούπερ, Δέδας και Μαργαρίτης) αλλά και να ξεκουραστούν καλαθοσφαιριστές που έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής (π.χ. ο Χαραλαμπίδης).

Σε αυτά τα δύο "μένουν" στον ΠΑΟΚ όσον αφορά το... μόνο καλό που "φέρνει" η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς υπάρχει η δυνατότητα για ένα διάστημα οι προπονήσεις να είναι πιο χαλαρές. Ετσι δεν είναι ανάγκη να φορτσάρουν οι παίκτες ενώ σε περίπτωση που υπήρχαν επίσημα ματς, η... δουλειά στις προπονήσεις σίγουρα θα ήταν διαφορετική.

Eίναι χαρακτηριστικό πως στο απογευματινό πρόγραμμα της Πέμπτης οι καλαθοσφαιριστές έκαναν σουτ, δείγμα του ότι την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν χαλαροί ρυθμοί στις προπονήσεις. Από Παρασκευή λογικά θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (είχε ενοχλήσεις στο πόδι), ο οποίος σήμερα ανέβασε ρυθμούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ