STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αποχαιρέτησε ο Σλότερ

Αποχαιρέτησε ο Σλότερ

Ο Έι Τζέι Σλότερ ευχαρίστησε τους φίλους της γαλλικής Σαλόν για την υποστήριξή τους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και πλέον είναι έτοιμος για την επόμενη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ (1μ.91) είναι ο ''εκλεκτός'' του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής των πρωταθλητών, δίνοντας τις απαραίτητες ''ανάσες'' στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Σλότερ έπαιξε πέρσι σε 42 παιχνίδια με τη Σαλόν στο πρωτάθλημα Γαλλίας και είχε 17.93 πόντους μ.ό. με 41.7% στα τρίποντα, 4.6 ασίστ, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα. Ο ''κύκλος'' του στη Σαλόν ολοκληρώθηκε, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους φίλους της πρώην ομάδας του.

''Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φαν για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδειξαν την περσινή σεζόν στη Σαλόν! Σας αγαπάω όλους'' ήταν το μήνυμα του Σλότερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρόεδρος της Σαλόν επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός θα πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. "Ξέραμε ότι υπήρχε το ρίσκο να τον χάσουμε. Σήμερα δεν υπάρχουν επιλογές. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε club αυτού του μεγέθους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντομινίκ Ζουιγιότ στην ιστοσελίδα "Journal de Saône et Loire".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ