ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αποχαιρέτησε ο Αλεξανδρής

Αποχαιρέτησε ο Αλεξανδρής
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε "αντίο" στον Πανιώνιο μέσω status που ανάρτησε στο Facebook. Ο Κρις Χουγκάζ φαντάζει ως το φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Η ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να προχωρήσουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, με άλλον προπονητή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ποιος φαντάζει ως ο πιθανότερος διάδοχος; Ο Κρις Χουγκάζ! Ο 46χρονος τεχνικός βρισκόταν τους τελευταίους μήνες στην Κύπρο, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν κοούτσαρε την Κορεμικάνος του Μεξικό. Οι δύο πλευρές (διοίκηση και προπονητής) βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με τη συμφωνία να βρίσκεται προ των πυλών.

Το status - ανακοίνωση του Βαγγέλη Αλεξανδρή αναφέρει: " Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, συνεργάτες και τον κόσμο του Πανιωνίου για την συμπαράσταση και την βοήθεια. Καλή συνέχεια. Ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός. Θα τα καταφέρετε. Η δική μου προπονητική διαδρομή συνεχίζεται. Κάπου θα βρω αυτό που ψάχνω να στεγάσω φιλοδοξίες και όνειρα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ