STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Από... τώρα πετυχημένη χρονιά

Από... τώρα πετυχημένη χρονιά
INTIME SPORTS

Διαβάστε γιατί στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο εξής η φετινή χρονιά είναι ήδη πετυχημένη τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά

Μετά τέλος της 26ης αγωνιστικής αρχίζουν οι κρίσιμοι αγώνες των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ όντας τέταρτος να υποδέχεται με πλεονέκτημα έδρας το Ρέθυμνο.

Πρώτος στόχος του "Δικεφάλου" είναι να... μονιμοποιηθεί στην τετράδα (σ.σ. μετά την κανονική περίοδο) ξεπερνώντας το εμπόδιο των Κρητικών και να μπει με το... δεξί στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος.

Από τα στελέχη της ομάδας ανεξαρτήτως πάντως του τι θα γίνει στο εξής, θεωρείται πως η χρονιά αγωνιστικά είναι ήδη πετυχημένη.

Ηδη... επιτυχία αγωνιστικά και οικονομικά

Στέκονται στο πολύ καλύτερο αγωνιστικό προφίλ που έχει δείξει φέτος ο "Δικέφαλος", ότι υπήρξε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την περσινή όγδοη θέση και ότι παρά τις σημαντικές απώλειες των ΜακΓκραθ και Χαριτόπουλου οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο μέτρο του δυνατού πολύ καλά. Με δεδομένα αυτά, εκτιμάται λοιπόν πως ήδη υπάρχει επιτυχία φέτος, δίχως βέβαια να σημαίνει πως πλέον ο ΠΑΟΚ "πάει" αδιάφορος" στα πλέι οφ καθώς οι καλαθοσφαιριστές θα "κυνηγήσουν" το καλύτερο δυνατό.

Εκτός του αγωνιστικού και οικονομικά στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως η σεζόν είναι επίσης πετυχημένη. Σχετικά με αυτό, υπογραμμίζουν πως προχωρά... όπως πρέπει η εξυγίανση, ότι έχουν πληρωθεί πολλές υποχρεώσεις και έχει μπει για τα καλά σε μια τάξη το ζήτημα των χρεών. "Μένουν" ακόμη στο ότι δεν υπήρχαν, όπως παλαιότερα, φαινόμενα με αποχές παικτών, τονίζουν πως μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν στόχος είναι οι νυν καλαθοσφαιριστές να είναι πληρωμένοι στο ακέραιο προκειμένου να μην υπάρχουν οφειλές όσον αφορά την νυν ομάδα ενώ υπογραμμίζεται και το ότι θα κλείσει η φετινή χρήση με θετικό πρόσημο. Επομένως και εδώ επιτυχία...

Το θέμα του κόσμου που δεν "φέρνει" ικανοποίηση...

Υπάρχει πάντως ένα σημείο που στέκονται στον ΠΑΟΚ και στο οποίο θεωρούν πως... δεν υπήρξε επιτυχία. Αυτό αφορά τον κόσμο... Στον "Δικέφαλο" με βάση την -καλή- εικόνα της ομάδας θεωρούσαν πως θα έπρεπε να στηρίξουν πολύ περισσότερο οι φίλαθλοι και αν γινόταν αυτό θα ήταν καλύτερα τα πράγματα οικονομικά. Στήριξη μεγάλη ωστόσο το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου αντικεμενικά δεν είχε και από το... τρίπτυχο αγωνιστικό-εξυγίανση (γενικότερα οικονομικά)-κόσμος, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως μόνο στο τρίτο δεν υπήρχε επιτυχία (σ.σ. θα ήθελαν φυσικά να αλλάξουν τα δεδομένα στα πλέι οφ και να έρθει πολύς κόσμος στο "Παλατάκι").

Στο μεταξύ την Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του "Δικεφάλου", την ίδια ώρα που στους "ασπρόμαυρους" τονίζουν πως έχουν την ενημέρωση πως τα επόμενα 24ωρα θα "έρθουν" χρήματα από την πλευρά του Ντόνι ΜακΓκραθ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ