ΜΠΑΓΕΡΝ

Απίθανη ατάκα Τρινκιέρι: "Η Βιλερμπάν πάρκαρε λεωφορείο στην ρακέτα σαν τον Μουρίνιο"

EUROLEAGUE 2022-2023 /   -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έδειξε για ακόμα μία φορά την ικανότητά του να κάνει τον κόσμο να γελάει, δηλώνοντας ότι στον αγώνα της Μπάγερν με την Βιλερμπάν οι Γάλλοι είχαν παρκάρει ένα... λεωφορείο στην ρακέτα, όπως κάνει και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Μπάγερν λύγισε δύσκολα με 76-72 την Βιλερμπάν για την 27η αγωνιστική της EuroLeague και ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε όρεξη για πλάκα μετά το παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

Μιλώντας στα ΜΜΕ ο Ιταλός σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε 20 επιθετικά ριμπάουντ και για να εξηγήσει γιατί συνέβη αυτό έμπλεξε στην ανάλυσή του και τον... Ζοζέ Μουρίνιο!

"Έχω μάθει ότι πρέπει να σχολιάζεις τα στατιστικά με βάση την κατάσταση που ισχύει. Δεν μπορείς να βγάλεις μία σιτορία μόνο από έναν αριθμό" δήλωσε αρχικά ο Τρινκιέρι, για να εξηγήσει στην συνέχεια με ένα... ποδοσφαιρικό σχόλιο τον λόγο πίσω από τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ της γερμανικής ομάδας:

"Σουτάραμε πολλά τρίποντα επειδή είχαν έναν ψηλό παίκτη (σ.σ τον ύψους 2.21 μέτρων Γιουσούφα Φαλ) στην ρακέτα και δεν τον μετακίνησαν καθόλου. Πάρκαραν το λεωφορείο όπως ο Μουρίνιο και ήταν δύσκολο να πούμε στο ζωγραφιστό"!

Ακολούθως πάντως ο Τρινκιέρι σοβάρεψε αμέσως και εξήγησε ακόμα περισσότερο το σκεπτικό του: "Μας έλειπε ο καλύτερος παίκτης μας στο ποστ (σ.σ ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς), έτσι παίξαμε περισσότερο Pick and Roll, περισσότερο από όσο μου αρέσει, παίρνοντας πολλά σουτ. Είναι καλό που πήραμε τόσα ριμπάουντ, γιατί για αυτό νικήσαμε. Οι έξτρα κατοχές έδωσαν οξυγόνο στην επίθεσή μας".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ