ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Aπέκτησε τον Τζακόπουλο

Aπέκτησε τον Τζακόπουλο
ΤΖακόπουλος

Στην Ολύμπια Λάρισας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος που συμφώνησε με τη διοίκηση

Ο έμπειρος πλέι μέικερ έλαβε μέρος στην προπόνηση όπως και ο Τζάμαλ Μπάτλερ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που επικεφαλής ήταν ο νέος τεχνικός της Ολύμπιας Βαγγέλης Κουτσοκέρας.
Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκονται επίσης ο Θρασύβουλος Λιάγκας και ο Βλάντο Μαϊστρένκο, ενώ γυμναστής θα είναι ο Βασίλης Μητσόπουλος.

Όσον αφορά στους μετεγγραφικούς στόχους η διοίκηση έχει πλησιάσει τον Αλέξη Κυρίτση, ενώ στα υπόψιν βρίσκεται και ο Σβεν Σούλτζε.

Στο μεταξύ δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς έκανε και ο νεοαποκτηθείς Μπάτλερ που έφτασε την Τρίτη στη Λάρισα: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη χώρα σας. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα. Έχω μάθει πως συνενώθηκαν οι δύο ομάδες της πόλης και έγιναν μια. Αυτό δείχνει καλή περίπτωση. Ελπίζω οι δυνάμεις μας να είναι πολλές τώρα", είπε στο "Φως" ο Aμερικάνος.

" Είδα και το γήπεδο και πράγματι εντυπωσιάστηκα. Ήδη για να σας πω την αλήθεια το φαντάζομαι γεμάτο και περιμένω πώς και πώς να παίξω μπροστά στους Έλληνες. Άλλωστε είχα και τον Κώστα Κουφό συμπαίκτη που είχε ελληνικές ρίζες".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ