STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Απέφυγε... τις παγίδες

Απέφυγε... τις παγίδες

Ο Αργύρης Πεδουλάκης διευκρίνισε ότι το παιχνίδι με το Ρέθυμνο τελείωσε, όταν ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την άμυνα. Ο Θανάσης Γιαπλές ομολόγησε ότι "υλοποιήσαμε τους επί μέρους στόχους μας".

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από το Ρέθυμνο με τη νίκη, που επετεύχθη λόγω άμυνας, όπως είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο κόουτς των "πρασίνων", εξήγησε ότι " ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε καλή περιστροφή της μπάλας, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν μπήκαν κι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Μετά το 9ο λεπτό χαλαρώσαμε αμυντικά. Δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσμε το κομμάτι της άμυνας, διαβάσαμε καλύτερα τις "παγίδες" και κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι".

Συμπερασματικά " είχαμε πολύ ενέργεια, αλλά το κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα λάθη ".

Ο Μάικ Μπράμος δήλωσε ότι "ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο Ρέθυμνο αρέσει να παίζει σε γρήγορο ρυθμό κι έτσι τους αφήσαμε στην αρχή να κάνουν το παιχνίδι τους. Μετά το ημίχρονο μπορέσαμε κι ανεβάσαμε ρυθμούς, διαβάζοντας καλύτερα την επίθεση τους".

Στα του Ρεθύμνου, ο Θανάσης Γιαπλές θύμισε πως " το παιχνίδι ήταν χωρίς σκοπιμότητα. Θέλαμε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας ότι μπορούμε σε κάποια κομμάτια να είμαστε ανταγωνιστικοί", πριν εξηγήσει ότι " βάλαμε κάποιους στόχους ανά δεκάλεπτο, τους οποίους και πετύχαμε. Το άλλο κομμάτι του παιχνιδιού έχει να κάνει με το ότι δε μπορείς να αφήσεις κανένα παικτη του Παναθηναϊκού σε καταστάσεις ένας-ένας. Προσπαθήσαμε και πιστεύω ότι για 25 λεπτά είχαμε ενέργεια".

Έσπευσε να ενημερώσει πως " μας έλειπε ο καινούριος παίκτης, ο Εζιούκου, ο οποίος έρχεται αύριο (Δευτέρα 6/1), και βέβαια ο Καλαμπόκης, που προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε λόγω ενός προβλήματος, που έχει, γιατί για εμάς το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (12/1) είναι "τελικός"".

Ο Τζάστιν Χαρτ αρκέστηκε στο " ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Μετά απ' τις ήττες, που είχαμε, σήμερα (6/1) είχαμε πολλή όρεξη. Ξέρουμε ότι είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, δε νικήσαμε, αλλά πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ