ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαντήσεις δίχως... απαντήσεις από Μπερτομέου

Απαντήσεις δίχως... απαντήσεις από Μπερτομέου
INTIME SPORTS

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ερωτήθηκε για τα απούλητα εισιτήρια, την τιμωρία των "πράσινων" και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει βεντέτα με την πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να αισθάνονται ότι πήραν απαντήσεις στα καίρια ζητήματα

Η αλήθεια είναι ότι το σημερινό πρωινό το περίμεναν στον Παναθηναϊκό, για να ακούσουν τις απαντήσεις που θα έδινε ο Τζόρντι Μπερτομέου στο καθιερωμένο "breakfast" με τον Τύπο.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας αποκρίθηκε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, ωστόσο απέφυγε να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις.

Ουσιαστικά, ο κ. Μπερτομέου δεν απάντησε στο "φλέγον" ζήτημα των εισιτηρίων που φέτος έχουν μείνει απούλητα, απουσία των πολυάριθμων φίλων του Παναθηναϊκού, που κάθε φορά τα εξαφάνιζαν, αλλά και σε εκείνο της τεράστιας διαφοράς στις τιμές.

Εισιτήρια πωλούνται στο Λονδίνο στην τιμή των 5 ή 10 λιρών, σε μία προσπάθεια το γήπεδο να γεμίσει κι ενώ ο κόσμος που τα είχε ήδη προμηθευτεί, τα είχε πληρώσει 15 ή και 20 φορές περισσότερο.

Η ατάκα του κ. Μπερτομέου περί νέας γενιάς στον Παναθηναϊκό, δεν κατευνάζει τα πνεύματα, καθώς ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι στην ουσία ο συνεχιστής του έργου του πατέρα του Παύλου και του θείου του, Θανάση όντας πολλά χρόνια κοντά στην ομάδα.

Πάντως, αυτό που προκάλεσε πραγματικά εντύπωση ήταν όσα είπε, περί σεβασμού του Παναθηναϊκού προς τις άλλες ομάδες. Μία ομάδα που έχει βρεθεί 6 φορές στην κορυφή της Ευρώπης μέσα σε 15 χρόνια, δεν μπορεί παρά να σέβεται τους αντιπάλους της και αυτό ο Παναθηναϊκός το έχει αποδείξει περίτρανα πολλάκις. Απλά, όταν αδικείται κατάφωρα δεν μπορεί παρά να παραπονιέται...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ