ΗΠΑ

Αντρέι Στογιάκοβιτς: "Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω το Σακραμέντο και την Ελλάδα"

Αντρέι Στογιάκοβιτς: "Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω το Σακραμέντο και την Ελλάδα"

Ο γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αντρέι, θα παίξει στο McDonald's All-American, δηλώνοντας ανυπόμονος να εκπροσωπήσει το Σακραμέντο και την Ελλάδα.

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς κάνει (ήδη) αρκετό θόρυβο στις ΗΠΑ, αφού συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ταλέντων στη χώρα. Η επιλογή του για το McDonald's All-American είναι η τελευταία απόδειξη.

Ο 17χρονος περιφερειακός, που σουτάρει ακριβώς σαν τον πατέρα του, ενημερώθηκε για την ευκαιρία που θα έχει να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους συνομηλίκους του και εξήγησε πως ανυπομονεί για το γεγονός, προκειμένου να εκπροσωπήσει επάξια το Σακραμέντο (η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε) και την Ελλάδα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την επιλογή του, ο Αντρέι Στογιάκοβιτς εξήγησε πως "είναι κάτι υπέροχο. Πέρσι αυτό δεν ήταν καν στο μυαλό μου. Ανυπομονώ να βγω στο παρκέ και να εκπροσωπήσω το Σακραμέντο και την Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Από την πλευρά του, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς επεσήμανε πως "δημιουργεί το δικό του μονοπάτι". Σίγουρα με καμάρι και περηφάνια για τον πρωτότοκο γιο του, που δείχνει ικανός να κάνει καριέρα εφάμιλλη με τη δική του.

Παρεμπιπτόντως, την επόμενη χρονιά ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα φορέσει τη φανέλα του Στάνφορντ, κάνοντας τη μετάβαση από το High School στο NCAA.

TAGS ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ