NBA

Συναγερμός στους Λέικερς, αποχώρησε με πρόβλημα στον αχίλλειο ο Ντέιβις κόντρα στους Νάγκετς

Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς Ⓒ 2020 RINGO H.W. CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Αγωνία στους Λέικερς, αφού ο Άντονι Ντέιβις αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι με τους Νάγκετς πιάνοντας τον δεξιό του αχίλλειο και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική.

Ολη η σεζόν των Λέικερς αυτή την στιγμή εξαρτάται από τα αποτελέσματα μίας μαγνητικής. Όχι βέβαια οποιουδήποτε παίκτη, αλλά του Άντονι Ντέιβις, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με τους Νάγκετς όταν σε μία ανύποπτη φάση φάνηκε να τραυματίζεται στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού.

Ο Ντέιβις φάνηκε να τραυματίζεται μόνος του - κάτι που είναι και το πιο ανησυχητικό, όταν προσπάθησε να διεισδύσει προς το καλάθι των Νάγκετς σε μία ανύποπτη φάση. Προς το παρόν οι Λέικερς δεν έχουν πει τίποτα άλλο πέρα από το ότι ο σταρ τους έχει υποστεί ένα τράβηγμα και περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν μερικές ημέρες ο Ντέιβις είχε παραδεχθεί με δηλώσεις του ότι αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό αχίλλειο τένοντακαι δεν θέλει να βιαστεί να επιστρέψει, προκειμένου να αποφύγει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ελπίδα όλων πλέον είναι να έχει αποφύγει τα χειρότερα.

Photo Credits: ⓒ 2020 Ringo H.W. Chiu/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ