NBA

Πονάει στον δεξιό αχίλλειο ο Ντέιβις, πάνε συντηρητικά οι Λέικερς

Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντονι Ντέιβις αισθάνεται εδώ και αρκετό καιρό ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, με τους Λέικερς να προσπαθούν να τον προστατέψουν, κρατώντας τον εκτός στους δύο τελευταίους αγώνες και... βλέπουμε.

Οι Λέικερς προσέχουν για να έχουν με τον Άντονι Ντέιβις και ο σταρ της ομάδας δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει υπομονή.

Η αποκάλυψη των Λέικερς ότι ο Ντέιβις είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αχίλλειο τένοντα πάγωσε τον κόσμο, με τον σταρ της ομάδας να παραδέχεται με δηλώσεις του ότι δεν είναι απολύτως υγιής, αλλά να μην δείχνει να ανησυχεί.

"Πάντα θέλω να παίζω και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα το έκανα, αλλά είναι διαφορετικά με τον αχίλλειο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβις, για να προσθέσει: "Αν ήταν ο τετρακέφαλος ή κάποιο δάκτυλο δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω. Αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος όταν πρόκειται για αχίλλειο".

Ακολούθως ο All Star φόργουορντ/σέντερ τόνισε: "Δεν θέλω να παίξω σε ένα παιχνίδι αν δεν αισθάνομαι απολύτως υγιής και να χτυπήσω χάνοντας τα playoffs ή απλώς αρκετές εβδομάδες. Προτιμώ να χάσω δυο-τρεις αγώνες στο ξεκίνημα ή στα μέσα της σεζόν ώστε να είμαι έτοιμος στην υπόλοιπη σεζόν".

Κλείνοντας, ο Ντέιβις τόνισε: "Εδώ και αρκετές εβδομάδες αισθανόμουν ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα και το πόδι μου συνέχισε να είναι λίγο πρησμένο. Ακόμα και όταν περπατούσα, πόσω μάλλον όταν έτρεχα ή πηδούσα, αισθανόμουν πόνο. Θέλω λοιπόν να αφήσω το πόδι μου να ηρεμήσει".

Την φετινή σεζόν ο Ντέιβις έχει 22.3 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.9 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2021 Ashley Landis/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ